|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 2:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Проблем с чип на Fiat Bravo 1.4
Автор |
Съобщение |
solarisb
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 4:01 pm Мнения: 5 Местоположение: София
|
 Проблем с чип на Fiat Bravo 1.4
Здравейте.Фиатчето ми не иска да запали - врътвам ключа - Key Code ми светва - но след това не изгасва и колата изобщо не иска да запали.Карах я при един майстор - закачи ми колата на компютър и каза че трябва да ми се нулира компютъра на Бравото.С купуването на колата ми дадоха едно картонче с код - майстора ми каза че е тоя код и след това добави "Но аз не мога - отиди в Итал сервиз или Ауто Италия"...Понеже дърпането до Итал сервиз ми е проблемно звъннах и хората ми казаха приблизително 600лв....ако някой изобщо е разбрал нещо от обяснението ми - ще се радвам да напише мнение - има ли по-евтин вариант...посъветваха ме да махам чипа и директно да паля като жигула - има ли проблем ако го направя?
Мерси предварително.
|
Чет Май 18, 2006 12:19 am |
|
 |
Ferrari
|
 Re: Проблем с чип на Fiat Bravo 1.4
solarisb написа: Здравейте.Фиатчето ми не иска да запали - врътвам ключа - Key Code ми светва - но след това не изгасва и колата изобщо не иска да запали.Карах я при един майстор - закачи ми колата на компютър и каза че трябва да ми се нулира компютъра на Бравото.С купуването на колата ми дадоха едно картонче с код - майстора ми каза че е тоя код и след това добави "Но аз не мога - отиди в Итал сервиз или Ауто Италия"...Понеже дърпането до Итал сервиз ми е проблемно звъннах и хората ми казаха приблизително 600лв....ако някой изобщо е разбрал нещо от обяснението ми - ще се радвам да напише мнение - има ли по-евтин вариант...посъветваха ме да махам чипа и директно да паля като жигула - има ли проблем ако го направя? Мерси предварително.
Писано е ужасно много за този проблем. Използвай "Търсене" и задай да търси "FIAT Code"
|
Чет Май 18, 2006 12:34 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|