|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 11:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
 Фаровете нещо откачат...
Като пусна дълги - късите угасват, остава само габарита. Като спра дългите - късите пак си светват. Къси и дълги заедно нещат да светят. От какво може да е?
|
Съб Май 13, 2006 10:04 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Аве и аз да питам че не знам как е...
На повечето коли "късите" крушки имат 2 жички... една за къси и една за дълги. И отделни фарове за дълги светлини.
Незнам на ФИАТ-а така ли е...?
Ако е така то значи това е проблема... изгоряла жичка на крушката за дълги светлини на фара за късите.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Съб Май 13, 2006 10:11 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
Mazgarev написа: Аве и аз да питам че не знам как е... На повечето коли "късите" крушки имат 2 жички... една за къси и една за дълги. И отделни фарове за дълги светлини. Незнам на ФИАТ-а така ли е...?
Ако е така то значи това е проблема... изгоряла жичка на крушката за дълги светлини на фара за късите.
Колега на Бравото късите, дългите и халогените са H1. H1 крушка виждал ли си?
Ако не си - това е:

|
Нед Май 14, 2006 12:29 am |
|
 |
gdd55
|
 Re: Фаровете нещо откачат...
The Secret Lover написа: Като пусна дълги - късите угасват, остава само габарита. Като спра дългите - късите пак си светват. Къси и дълги заедно нещат да светят. От какво може да е?
От ключа
|
Нед Май 14, 2006 6:39 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|