|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 10:57 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
темпрата неиска да запали
Автор |
Съобщение |
Tonbaro
Регистриран на: Нед Мар 26, 2006 6:17 pm Мнения: 2 Местоположение: Перник
|
 темпрата неиска да запали
Здравейте,имам проблем с паленето и ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с някакьв съвет.Най общо казано положението е следното:като дам на контакт и започна да въртя на стартера, кабелът който излиза от бобината към свещите хвърля искра за момент и след това спира,и това се повтаря всеки път,дам на контакт хвърли искра започна да въртя и няма нищо
|
Пон Апр 24, 2006 1:23 pm |
|
 |
alex12
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 7:54 am Мнения: 159 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Re: темпрата неиска да запали
Tonbaro написа: Здравейте,имам проблем с паленето и ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с някакьв съвет.Най общо казано положението е следното:като дам на контакт и започна да въртя на стартера, кабелът който излиза от бобината към свещите хвърля искра за момент и след това спира,и това се повтаря всеки път,дам на контакт хвърли искра започна да въртя и няма нищо
Да,много прилича на моя случай.Датчика,подаващ сигнал на запалването е честа причина за подобен проблем.Намира се над маховика,от страната на двигатела.Единствено подлежи на смяна.Успех!
_________________ Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
|
Нед Апр 30, 2006 4:32 pm |
|
 |
enforcer
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 1:38 pm Мнения: 55 Местоположение: Бургас
|
 Re: темпрата неиска да запали
alex12 написа: Tonbaro написа: Здравейте,имам проблем с паленето и ще съм ви много благодарен ако ми помогнете с някакьв съвет.Най общо казано положението е следното:като дам на контакт и започна да въртя на стартера, кабелът който излиза от бобината към свещите хвърля искра за момент и след това спира,и това се повтаря всеки път,дам на контакт хвърли искра започна да въртя и няма нищо Да,много прилича на моя случай.Датчика,подаващ сигнал на запалването е честа причина за подобен проблем.Намира се над маховика,от страната на двигатела.Единствено подлежи на смяна.Успех! Определено датчика преди и аз с темпрата го имах този проблем.
|
Нед Апр 30, 2006 5:34 pm |
|
 |
Tonbaro
Регистриран на: Нед Мар 26, 2006 6:17 pm Мнения: 2 Местоположение: Перник
|
ами да найстина беше той,смених го и сега жсичко е ок.
благодаря за савета!!
|
Пон Май 01, 2006 6:14 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|