Дата и час: Пет Юни 20, 2025 11:49 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Километраж 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST Километраж
Както паля тази сутрин,всички светлини изчезнаха!Поразмърдах полюсите на акумулатора,запалих и тръгнах.Посегнах да нулирам километража и какво да видя-само чертички :shock: Натиснах трип-бутона няколко пъти,но нищо не се промени-чертичките си останаха.По едно време погледнах-дневния километраж показваше 4 км.Но и общия километраж показваше същото-000004.Та се чудя дали така лесно може да се нулира този чип,който съдържа данните за общия пробег.Иначе при наместването на клемите часовника не се нулира-т.е. не съм прекъснал захранването.Изобщо- :shock: /поне сега имам нова кола-на 24 км :) /.Та някой ако е имал подобен проблем и е успял да се справи с него-моля да сподели опита си.Благодаря предварително!

Съб Апр 22, 2006 11:45 am
Профил
UNREAD_POST 
:offtopic: Ами честито!!! Вече можеш да я продадеш за почти нова... :offtopic: :money:

Нед Апр 23, 2006 12:28 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
А аз не мога да си нулирам дневния километраж. Имате ли идеи от къде идва проблема и как бих могъл да го оправя?

Нед Апр 23, 2006 1:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
daley написа:
А аз не мога да си нулирам дневния километраж. Имате ли идеи от къде идва проблема и как бих могъл да го оправя?

От бутона за нулиране. Не прави хубав контакт.

Нед Апр 23, 2006 1:05 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Километраж
lu40 написа:
Както паля тази сутрин,всички светлини изчезнаха!Поразмърдах полюсите на акумулатора,запалих и тръгнах.Посегнах да нулирам километража и какво да видя-само чертички :shock: Натиснах трип-бутона няколко пъти,но нищо не се промени-чертичките си останаха.По едно време погледнах-дневния километраж показваше 4 км.Но и общия километраж показваше същото-000004.Та се чудя дали така лесно може да се нулира този чип,който съдържа данните за общия пробег.Иначе при наместването на клемите часовника не се нулира-т.е. не съм прекъснал захранването.Изобщо- :shock: /поне сега имам нова кола-на 24 км :) /.Та някой ако е имал подобен проблем и е успял да се справи с него-моля да сподели опита си.Благодаря предварително!

и това на колко км стана защото съм чувал че ел таблата се нулират на 200 хил :shock: да не би и при теб да е така или пък мен са ме излъгали
:roll:

Нед Апр 23, 2006 1:15 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
да
някои се нулират на 200 000

Нед Апр 23, 2006 5:37 pm
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
От бутона за нулиране. Не прави хубав контакт.

Явно проблема е другаде. Днес го разглобих и замерих това бутонче. Работи си нормално. Обаче стана нещо друго докато съм го разглобявал и сглобявал, защото сега не ми светят дигиталните цифри. Така че проблема е наполовина решен :? Утре пак ще си играя и дано да не успея да го разваля повече. Ако имате идеи къде да ръчкам ще е добре. Използвах случая да замеря и лампичките и установих 8 изгорели. :idea:

Нед Апр 23, 2006 8:18 pm
Профил

UNREAD_POST 
Stef,километража ми се нулира на около 139 300.Но днес го оправих като рестартирах ЕКУ-то.Пак си дойдох на километрите и уви,колата ми вече не е нова :( А така се бях зарадвал... :)

Нед Апр 23, 2006 9:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]