|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 9:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
emopeev
Кара балканче
Регистриран на: Пон Дек 05, 2005 11:24 pm Мнения: 45 Местоположение: Бургас
|
 Динамо на Coupe
От 4-5 месеца имам проблем с зареждането на динамото. От време на време, т.е. още не съм установил някаква систематичност, динамото спира да зарежда. След редица консултации по сервизи и майстори успях да установя че проблема идва от това че чезне напрежението в възбудителната намотка на динамото. Разбутах всички букси които ми попаднаха, проверяваха динамото на стенд и пак същото.
Интересуваме дали някой друг е имал такъв или подобен проблем. И дали е намерил решение.
_________________ Fiat Coupe 2.0 16v Cadamuro
|
Чет Апр 20, 2006 8:10 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Пиши едно ЛС на me_to_u, ако тои не може да ти помогне се свържи със hit-ko.
|
Пет Апр 21, 2006 6:52 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Ето тук еса дадени снимки за алтернатора.Дано да са ти полезни viewtopic.php?t=3206
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Пет Апр 21, 2006 7:02 pm |
|
 |
me_to_u
|
Той проблема на emopeev е известен от доста време, кофти, че още не е оправен. Аз тези схеми за това ги бях постнал, но нямаше положителен резултат... :roll: Някой кадърен електричар би трябвало да помогне...
|
Съб Апр 22, 2006 4:50 am |
|
 |
emopeev
Кара балканче
Регистриран на: Пон Дек 05, 2005 11:24 pm Мнения: 45 Местоположение: Бургас
|
Последно мисля да пробвам в тоя новия сервиз на фиат в Бургас. Имат тестера за проверка на ел инсталацията, ако там не стане ще трябва доста жици да прехвърля. И сигурно ще се окаже пак някоя скапана букса - няма да е за първи път.
_________________ Fiat Coupe 2.0 16v Cadamuro
|
Съб Апр 22, 2006 9:27 pm |
|
 |
me_to_u
|
emopeev написа: Последно мисля да пробвам в тоя новия сервиз на фиат в Бургас. Имат тестера за проверка на ел инсталацията, ако там не стане ще трябва доста жици да прехвърля. И сигурно ще се окаже пак някоя скапана букса - няма да е за първи път.
Пробвай,тъкмо ще кажеш стават ли за нещо в сервиза...
|
Нед Апр 23, 2006 1:17 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|