|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 11:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
t_i_t_o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 01, 2005 2:35 pm Мнения: 83 Местоположение: София
|
 ECU на Брава от 95та
На ЕКУто на моята бравя която е от Ноември 95та пише Tipo. Нормално ли е това или ЕКУто ми е сменяно...
Още един признак може да е сменяно е че фиат коде имобилайзера не работи - колата пали и с обикновен ключ нищо че коде лампата не е изгаснала.
|
Сря Апр 12, 2006 1:17 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: ECU на Брава от 95та
t_i_t_o написа: На ЕКУто на моята бравя която е от Ноември 95та пише Tipo. Нормално ли е това или ЕКУто ми е сменяно... Още един признак може да е сменяно е че фиат коде имобилайзера не работи - колата пали и с обикновен ключ нищо че коде лампата не е изгаснала.
Кой е двигателя?
|
Сря Апр 12, 2006 1:54 pm |
|
 |
t_i_t_o
Кара Фиатче 126
|
1.6 16v 103hp, мисля че беше 182А4
|
Сря Апр 12, 2006 2:00 pm |
|
 |
Ferrari
|
t_i_t_o написа: 1.6 16v 103hp, мисля че беше 182А4
Това Tipo може да е просто думата от италински за "тип, означение".
|
Сря Апр 12, 2006 2:14 pm |
|
 |
t_i_t_o
Кара Фиатче 126
|
Mitko написа: t_i_t_o написа: 1.6 16v 103hp, мисля че беше 182А4 Това Tipo може да е просто думата от италински за "тип, означение".
Ама че съм глупав - прав си... ама от как вчера разбрах че е блъскана явно ме гони параноята - имам подозрения за всичко
Моля някой модератор да изтрие темата че да не се излагам пред хората
Иначе екуто си е каквото трябва - IAW 1AF...
|
Сря Апр 12, 2006 2:23 pm |
|
 |
Ferrari
|
t_i_t_o написа: Mitko написа: t_i_t_o написа: 1.6 16v 103hp, мисля че беше 182А4 Това Tipo може да е просто думата от италински за "тип, означение". Ама че съм глупав - прав си... ама от как вчера разбрах че е блъскана явно ме гони параноята - имам подозрения за всичко  Моля някой модератор да изтрие темата че да не се излагам пред хората  Иначе екуто си е каквото трябва - IAW 1AF...
Точно това е ЕКУ-то. Системата е на Марели
|
Сря Апр 12, 2006 2:26 pm |
|
 |
Nino
|
Ама хич да не се притесняваш Тито, в България почти няма нов внос кола, която да не е блъскана.Справка цените на аналогични автомобилчета в мобилетата бг,де и италианския скаут.Читавото и неблъскано там върви при търговеца в евро, толкова колкото го купуваш в България в лева като крайна цена.Е как стават тези работи? :mrgreen:
|
Сря Апр 12, 2006 3:08 pm |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
Nino написа: Ама хич да не се притесняваш Тито, в България почти няма нов внос кола, която да не е блъскана.Справка цените на аналогични автомобилчета в мобилетата бг,де и италианския скаут.Читавото и неблъскано там върви при търговеца в евро, толкова колкото го купуваш в България в лева като крайна цена.Е как стават тези работи? :mrgreen: то шанса да попаднеш на 10 годишна неблъскана кола клони почти до нула!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Сря Апр 12, 2006 4:34 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|