|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 9:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
t_i_t_o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 01, 2005 2:35 pm Мнения: 83 Местоположение: София
|
 Ключето в жабката?
За какво служи едно "цека" ключе което се вижда като се махне капака в жабката при Брава 1.6
П.С. не открих нищо в форума.
|
Вто Апр 04, 2006 2:56 pm |
|
 |
geleto
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Мар 29, 2006 8:30 pm Мнения: 35 Местоположение: София 19 Люлин
|
 ключе
колега аз го имам сащотото но и аз незнам за какво е
_________________ tipo1.6 ie 89
|
Сря Апр 05, 2006 5:58 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Това ключе аз си мисля че е за включване и изключване действието на въздушната възглавница! :roll:
|
Сря Апр 05, 2006 7:39 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
val_mcrae написа: Това ключе аз си мисля че е за включване и изключване действието на въздушната възглавница! :roll:
Странна работа... че кой ще иска да си изключи възд. възглавница?
Най-вероятно е направено за сервизни цели...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Апр 05, 2006 8:48 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Mazgarev написа: val_mcrae написа: Това ключе аз си мисля че е за включване и изключване действието на въздушната възглавница! :roll: Странна работа... че кой ще иска да си изключи възд. възглавница? Най-вероятно е направено за сервизни цели...
Подобен бутон има във всеки американски автомобил и също съм виждал на някои немски модели автомобили. На Шевролет това бутонче е изнесено на таблото!
|
Сря Апр 05, 2006 8:55 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Обиикновено е предвидено изключване само на десния еърбег в случаите когато там пътува възрастен който държи малко дете в ръцете си за да се избегнат инциденти при леки удари все пак това си е бомба на нормален човек почти винаги минимума при взрив на еърбег е разбит нос имало е случай на счупено чене даже което при сериозен удар ти е най малкия проблем разбира се все пак ще си жив ;)
|
Сря Апр 05, 2006 9:47 pm |
|
 |
dani389
Кара кола
Регистриран на: Пон Фев 27, 2006 9:28 pm Мнения: 241 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
колега снимаиго защото ас колкото и да гледах не видях такожа ключе. коя година ти е колата
_________________ FIAT BRAVA 16.16V.ELX
|
Сря Апр 05, 2006 9:58 pm |
|
 |
mashata
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Мар 19, 2006 2:40 am Мнения: 12 Местоположение: София 19 Люлин
|
за въздушна възглавница
_________________ punto gt
|
Чет Апр 06, 2006 1:02 am |
|
 |
t_i_t_o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Окт 01, 2005 2:35 pm Мнения: 83 Местоположение: София
|
 Загатката разнищена (поне при мен) :)
До сега нямах смелост досега да го пробвам, щото нали всичко в тези коли е компютър, а аз нямам червения ключ и не ми се щеше да направя някоя непоправима беля... но тази сутрин любопитството в мен надделя и "цъкнах" ключето... оказа се че включва и изключва алармата/централното, не е ясно само дали алармата е фбрицхно сложена или по късно... странното че не е и точно аларма май, в смисал с дистанционното отключвам заключвам, мигачите премигват и почва да мига един светодиод на таблото обаче и валяк да мине през нея никакв звък не се чува, та или имам само дистанционно към централното с имитация на аларма колкото да плаши предварително, или просто алармата не е вързана до край... както и да е този уикенд ще я огледам кое как е свързано.
|
Чет Апр 06, 2006 9:28 am |
|
 |
bojidar_
Регистриран на: Чет Мар 30, 2006 12:18 pm Мнения: 1 Местоположение: Силистра
|
 помагаите!!!
правилно! за изкючване само на десната възглавница ако има бебе или нещо такова .
А някои може ли да ми каже, :cry: свети ми на таблото лампичката за колана и не огасва??? а нямам санзори за коланите???помагаите щото ще е изкартя тази лампа!! :twisted:
_________________ Si praq kot si iskam beeee!
|
Сря Апр 26, 2006 6:55 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
 Re: помагаите!!!
bojidar_ написа: правилно! за изкючване само на десната вазглавница ако има бебе или нещо такова . А някои може ли да ми каже, :cry: свети ми на таблото лампичката за колана и не огасва??? а нямам санзори за коланите???помагаите щото ще е изкартя тази лампа!! :twisted:
Каква е колата?
Имаш сензори на коланите, ако имаш еърбег...
И какво е изобразено на лампичката?
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Апр 26, 2006 7:03 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|