Дата и час: Пет Юни 20, 2025 10:23 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Кой ще помогне 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Кой ще помогне
Търся си панел за СД за мареа,този който се поставя на мястото на оригиналното радио.Ако някой има желание да помогне да спомене цена.Ще си дам адреса за получаване и ако не го зтруднявам да ми изпрати по ЕКОНТ със заплащане на куриера.

Пон Фев 27, 2006 10:25 am
UNREAD_POST 
Мерси за помоща страхотни сте,а аз си правя снимки на всеки ремонт или разглобяване за вас.

Сря Апр 26, 2006 6:36 pm
UNREAD_POST 
Е стига де, не се цупи! Има доста магазини в София в които има такива преходници, но мисля, че за Пловдив някой, ако ти даде адрес ще ти върши повече работа. Аз съм с още оригиналният касетофон. А цената на този преходник е от 14 до към 30-32лв. като за мен разумната цена за тази пластмаска е не повече от 5-6лв. Не съм наясно с куриерските услуги... :?

Сря Апр 26, 2006 7:41 pm
UNREAD_POST 
Какво да не се цупя аз си реших проблема,но сега ме чопли да връщам старото радио,понеже съм с JVS KDJ 310 /Джебелтски жмирисан циганин/ закупено от Американски магазин в Ирак и няма РДС.

Сря Апр 26, 2006 8:36 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Tornado написа:
Какво да не се цупя аз си реших проблема,но сега ме чопли да връщам старото радио,понеже съм с JVS KDJ 310 /Джебелтски жмирисан циганин/ закупено от Американски магазин в Ирак и няма РДС.

Батка, да не си рейнджър :twisted:

Сря Апр 26, 2006 8:42 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
По-скоро е бил. А колегите от Пловдив трябва да пишат да такива работи, повечето сме от София, засега.

Чет Апр 27, 2006 9:42 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
geshabeli написа:
По-скоро е бил. А колегите от Пловдив трябва да пишат да такива работи, повечето сме от София, засега.

само където в пловдив не съм виждал такава представка :shock: най много в динекспрес да има ама там кой ли ходи, а и цената сигурно ще е 2 пъти по висока от тази в софия

Чет Апр 27, 2006 10:07 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Кой ще помогне
Tornado написа:
Търся си панел за СД за мареа,този който се поставя на мястото на оригиналното радио.Ако някой има желание да помогне да спомене цена.Ще си дам адреса за получаване и ако не го зтруднявам да ми изпрати по ЕКОНТ със заплащане на куриера.

колега ако намериш в Пловдив пиши после от къде си я купил, защото и аз съ търся само, че за бежово-зеленикавото табло :(

Чет Апр 27, 2006 10:41 am
Профил
UNREAD_POST 
stef написа:
geshabeli написа:

само където в пловдив не съм виждал такава представка :shock: най много в динекспрес да има ама там кой ли ходи, а и цената сигурно ще е 2 пъти по висока от тази в софия

Най-добрият вариант тогава е да се съберете няколко човека от вашият район и да поръчате на някой, който има път към София, или е наясно с куриерските услуги.

Чет Апр 27, 2006 10:42 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
колега ще си продаваш ли оригиналния касетофон

Пет Апр 28, 2006 7:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]