|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 10:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 Кой ще помогне
Търся си панел за СД за мареа,този който се поставя на мястото на оригиналното радио.Ако някой има желание да помогне да спомене цена.Ще си дам адреса за получаване и ако не го зтруднявам да ми изпрати по ЕКОНТ със заплащане на куриера.
|
Пон Фев 27, 2006 10:25 am |
|
 |
Tornado
|
Мерси за помоща страхотни сте,а аз си правя снимки на всеки ремонт или разглобяване за вас.
|
Сря Апр 26, 2006 6:36 pm |
|
 |
Vladim
|
Е стига де, не се цупи! Има доста магазини в София в които има такива преходници, но мисля, че за Пловдив някой, ако ти даде адрес ще ти върши повече работа. Аз съм с още оригиналният касетофон. А цената на този преходник е от 14 до към 30-32лв. като за мен разумната цена за тази пластмаска е не повече от 5-6лв. Не съм наясно с куриерските услуги... :?
|
Сря Апр 26, 2006 7:41 pm |
|
 |
Tornado
|
Какво да не се цупя аз си реших проблема,но сега ме чопли да връщам старото радио,понеже съм с JVS KDJ 310 /Джебелтски жмирисан циганин/ закупено от Американски магазин в Ирак и няма РДС.
|
Сря Апр 26, 2006 8:36 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Tornado написа: Какво да не се цупя аз си реших проблема,но сега ме чопли да връщам старото радио,понеже съм с JVS KDJ 310 /Джебелтски жмирисан циганин/ закупено от Американски магазин в Ирак и няма РДС.
Батка, да не си рейнджър :twisted:
|
Сря Апр 26, 2006 8:42 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
По-скоро е бил. А колегите от Пловдив трябва да пишат да такива работи, повечето сме от София, засега.
|
Чет Апр 27, 2006 9:42 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
geshabeli написа: По-скоро е бил. А колегите от Пловдив трябва да пишат да такива работи, повечето сме от София, засега.
само където в пловдив не съм виждал такава представка  най много в динекспрес да има ама там кой ли ходи, а и цената сигурно ще е 2 пъти по висока от тази в софия
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Чет Апр 27, 2006 10:07 am |
|
 |
valataat
Кара кола
Регистриран на: Чет Мар 31, 2005 5:02 pm Мнения: 263 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Re: Кой ще помогне
Tornado написа: Търся си панел за СД за мареа,този който се поставя на мястото на оригиналното радио.Ако някой има желание да помогне да спомене цена.Ще си дам адреса за получаване и ако не го зтруднявам да ми изпрати по ЕКОНТ със заплащане на куриера.
колега ако намериш в Пловдив пиши после от къде си я купил, защото и аз съ търся само, че за бежово-зеленикавото табло :(
Чет Апр 27, 2006 10:41 am |
|
 |
Vladim
|
stef написа: geshabeli написа: По-скоро е бил. А колегите от Пловдив трябва да пишат да такива работи, повечето сме от София, засега. само където в пловдив не съм виждал такава представка  най много в динекспрес да има ама там кой ли ходи, а и цената сигурно ще е 2 пъти по висока от тази в софия
Най-добрият вариант тогава е да се съберете няколко човека от вашият район и да поръчате на някой, който има път към София, или е наясно с куриерските услуги.
|
Чет Апр 27, 2006 10:42 am |
|
 |
dani389
Кара кола
Регистриран на: Пон Фев 27, 2006 9:28 pm Мнения: 241 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
колега ще си продаваш ли оригиналния касетофон
_________________ FIAT BRAVA 16.16V.ELX
|
Пет Апр 28, 2006 7:51 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|