Дата и час: Нед Юни 22, 2025 6:47 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Реле за задната чистачка на Браво/Брава 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Реле за задната чистачка на Браво/Брава
Колеги повдигам тука тоя въпрос защото предната зима бях с Пунто и там бях свикнал на това задната чистачка да ми работи непрекъснато, докато на Браво и Брава е на таймер, което е много кофти според мен, защото особенно сега стъклата се калят ужасно и докато се измият... Някой има ли идея дали таймера е в релето и изобщо къде е това реле, защото твърдо съм решил да го направя като на Пунтото - да бачка нон-стоп докато съм пуснал чистачката?

Пон Дек 26, 2005 8:24 pm
UNREAD_POST 
Колеги никой ли не споделя това мое мнение? Днеска особенно ми беше супер гадно с тая задна чистачка ( знаете какво беше по улиците) ?

Сря Дек 28, 2005 10:13 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Всичко според мен е въпрос на навик. Други пък могат да с оплакват, че ги дразни ако не се изключват сами :)
Като свикнеш няма да ти прави никакво впечатление :)

Сря Дек 28, 2005 11:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
Здравко... не съм сигурен, но предполагам, че е някъде на панела зад жабката. До сега всичко друго съм разглобил, но там още не съм бъркал, а подобно реле още не съм срещал :) Предполагам, че като я пуснеш да работи и се засушаш. ще разбереш къде се намира.

Чет Дек 29, 2005 12:21 am
UNREAD_POST Re: Реле за задната чистачка на Браво/Брава
zgabrovski написа:
Колеги повдигам тука тоя въпрос защото предната зима бях с Пунто и там бях свикнал на това задната чистачка да ми работи непрекъснато, докато на Браво и Брава е на таймер, което е много кофти според мен, защото особенно сега стъклата се калят ужасно и докато се измият... Някой има ли идея дали таймера е в релето и изобщо къде е това реле, защото твърдо съм решил да го направя като на Пунтото - да бачка нон-стоп докато съм пуснал чистачката?

Хе-хе, аз пък до това лято бях с Брава, сега съм съм с Пунто-II и не му харесвам, че задната чистачка му работи непрекъснато.
Или както е казано, въпрос на вкусове! :mrgreen:
Sorry за оффтопика!!!

Чет Дек 29, 2005 12:23 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: Реле за задната чистачка на Браво/Брава
Nino написа:
zgabrovski написа:

Хе-хе, аз пък до това лято бях с Брава, сега съм съм с Пунто-II и не му харесвам, че задната чистачка му работи непрекъснато.
Или както е казано, въпрос на вкусове! :mrgreen:
Sorry за оффтопика!!!

И аз сори за офтопика ама...
Намирате релетата, сменяте си ги и доволни отивате да :drunk:

Чет Дек 29, 2005 1:09 am
Профил
UNREAD_POST 
Абе то ясно че ги сменяме ама от самото реле ли зависи времето или има нещо друго преди релето?

Ако трябва да бъдем точни най добре ще бъде при постоянно пусната чистачка да е на таймер, а когато се бутне лостчето напред за да мие стъклото да е на постоянно. Ще взема да се позамисля в тая посока.

Чет Дек 29, 2005 12:54 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Мисля, че релето е в самия капак на багажника.
Имах проблем с едно замасяване и отзад постоянно тракаше някакво реле :wink:

Съб Яну 07, 2006 2:11 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
FORGER написа:
Мисля, че релето е в самия капак на багажника.
Имах проблем с едно замасяване и отзад постоянно тракаше някакво реле :wink:

Тракал ти е мотора на чистачката, който е губил маса, която го управлява към първоначална позиция. И на мен ми се е случвало :x

Съб Яну 07, 2006 4:54 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Ако я изключиш м/у два цикъла пак там траква един път. Това става и след като оправих масата.

Съб Яну 07, 2006 5:17 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]