|
|
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 6:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Реле за задната чистачка на Браво/Брава
Автор |
Съобщение |
zgabrovski
|
 Реле за задната чистачка на Браво/Брава
Колеги повдигам тука тоя въпрос защото предната зима бях с Пунто и там бях свикнал на това задната чистачка да ми работи непрекъснато, докато на Браво и Брава е на таймер, което е много кофти според мен, защото особенно сега стъклата се калят ужасно и докато се измият... Някой има ли идея дали таймера е в релето и изобщо къде е това реле, защото твърдо съм решил да го направя като на Пунтото - да бачка нон-стоп докато съм пуснал чистачката?
|
Пон Дек 26, 2005 8:24 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Колеги никой ли не споделя това мое мнение? Днеска особенно ми беше супер гадно с тая задна чистачка ( знаете какво беше по улиците) ?
|
Сря Дек 28, 2005 10:13 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Всичко според мен е въпрос на навик. Други пък могат да с оплакват, че ги дразни ако не се изключват сами
Като свикнеш няма да ти прави никакво впечатление 
_________________ FIAT Marea
|
Сря Дек 28, 2005 11:06 pm |
|
 |
Vladim
|
Здравко... не съм сигурен, но предполагам, че е някъде на панела зад жабката. До сега всичко друго съм разглобил, но там още не съм бъркал, а подобно реле още не съм срещал  Предполагам, че като я пуснеш да работи и се засушаш. ще разбереш къде се намира.
|
Чет Дек 29, 2005 12:21 am |
|
 |
Nino
|
 Re: Реле за задната чистачка на Браво/Брава
zgabrovski написа: Колеги повдигам тука тоя въпрос защото предната зима бях с Пунто и там бях свикнал на това задната чистачка да ми работи непрекъснато, докато на Браво и Брава е на таймер, което е много кофти според мен, защото особенно сега стъклата се калят ужасно и докато се измият... Някой има ли идея дали таймера е в релето и изобщо къде е това реле, защото твърдо съм решил да го направя като на Пунтото - да бачка нон-стоп докато съм пуснал чистачката?
Хе-хе, аз пък до това лято бях с Брава, сега съм съм с Пунто-II и не му харесвам, че задната чистачка му работи непрекъснато.
Или както е казано, въпрос на вкусове! :mrgreen:
Sorry за оффтопика!!!
|
Чет Дек 29, 2005 12:23 am |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
 Re: Реле за задната чистачка на Браво/Брава
Nino написа: zgabrovski написа: Колеги повдигам тука тоя въпрос защото предната зима бях с Пунто и там бях свикнал на това задната чистачка да ми работи непрекъснато, докато на Браво и Брава е на таймер, което е много кофти според мен, защото особенно сега стъклата се калят ужасно и докато се измият... Някой има ли идея дали таймера е в релето и изобщо къде е това реле, защото твърдо съм решил да го направя като на Пунтото - да бачка нон-стоп докато съм пуснал чистачката? Хе-хе, аз пък до това лято бях с Брава, сега съм съм с Пунто-II и не му харесвам, че задната чистачка му работи непрекъснато. Или както е казано, въпрос на вкусове! :mrgreen: Sorry за оффтопика!!!
И аз сори за офтопика ама...
Намирате релетата, сменяте си ги и доволни отивате да 
|
Чет Дек 29, 2005 1:09 am |
|
 |
zgabrovski
|
Абе то ясно че ги сменяме ама от самото реле ли зависи времето или има нещо друго преди релето?
Ако трябва да бъдем точни най добре ще бъде при постоянно пусната чистачка да е на таймер, а когато се бутне лостчето напред за да мие стъклото да е на постоянно. Ще взема да се позамисля в тая посока.
|
Чет Дек 29, 2005 12:54 pm |
|
 |
FORGER
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Апр 09, 2005 10:53 pm Мнения: 38 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
Мисля, че релето е в самия капак на багажника.
Имах проблем с едно замасяване и отзад постоянно тракаше някакво реле 
_________________ Don't drink and drive,
better smoke and fly!
|
Съб Яну 07, 2006 2:11 pm |
|
 |
Vladim
|
FORGER написа: Мисля, че релето е в самия капак на багажника. Имах проблем с едно замасяване и отзад постоянно тракаше някакво реле 
Тракал ти е мотора на чистачката, който е губил маса, която го управлява към първоначална позиция. И на мен ми се е случвало :x
|
Съб Яну 07, 2006 4:54 pm |
|
 |
FORGER
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Съб Апр 09, 2005 10:53 pm Мнения: 38 Местоположение: Пловдив 05 Южен
|
Ако я изключиш м/у два цикъла пак там траква един път. Това става и след като оправих масата.
_________________ Don't drink and drive,
better smoke and fly!
|
Съб Яну 07, 2006 5:17 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|