|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 5:07 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
 СиДи за Типо
Хи, говорих с едно приятелче от сервиз за авто аудио та той ми каза че Типото смазвало СиДи плеърите защото мястото за плеъра в барчето бил под наклон и много скоро се късал някакъв тампон на оптиката и ми предлага да го монтира някъде водоравно !!!!!! Някой има ли идея дали това не е поредната глупост дето се разпространява за фиатките
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Чет Ное 10, 2005 6:29 pm |
|
 |
Yavor
|
Е па моито сиди го взех старо - на незнайно колко време и часа и вече над 2 години ми е на колата - нямам никакви проблеми освен при монтажа като се чудех как да скрия кабелите защото моето барче отзад е отворено.
|
Пет Ное 11, 2005 10:57 am |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:21 pm Мнения: 102 Местоположение: Свищов
|
Здравей !
Преди повече от година (07.2004) си взех Нео - CD-MP3.
Монтирах го на мястото на старото радио-касетофонче и всичко е ОК, до момента -
никакви проблеми :-) Само един щрих - на задния панел има изведена шпилка, а в
комплекта на CD-то има планка с няколко прореза, която служи за стабилизиране
на плеърчето. Мисля, че е добра идея. Така че, ако купуваш нещо втора ръка -
огледай "гърба" на устройстово за подобна стабилизираща конструкция.
Поздрави, Б. Борисов
_________________ Fiat Tipo 1.6 AGT
|
Съб Ное 12, 2005 8:41 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
BBorisoff написа: Поздрави, Б. Борисов
 Не си онзи от София нали? 
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Нед Ное 13, 2005 12:06 am |
|
 |
Kai_Ren
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 1:06 pm Мнения: 39 Местоположение: Пловдив
|
BBorisoff написа: Здравей ! Преди повече от година (07.2004) си взех Нео - CD-MP3. Монтирах го на мястото на старото радио-касетофонче и всичко е ОК, до момента - никакви проблеми :-) Само един щрих - на задния панел има изведена шпилка, а в комплекта на CD-то има планка с няколко прореза, която служи за стабилизиране на плеърчето. Мисля, че е добра идея. Така че, ако купуваш нещо втора ръка - огледай "гърба" на устройстово за подобна стабилизираща конструкция.
Поздрави, Б. Борисов
Малко Оф темата... Доволен ли си от СД то че и аз мисля да си взимам такова ?
_________________ The sands of time for me are running low....
Skype Nick: SwordLord
|
Нед Ное 13, 2005 12:23 am |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
|
ivo написа: BBorisoff написа: Поздрави, Б. Борисов :offtopic: Не си онзи от София нали? :wink: :D :wink:
:-) Не, от Свищов съм :-)
Поздрави !
П.П. В ICQ-то ще ми споделиш к'во имаш против "онзи" другия :РРР
|
Вто Ное 15, 2005 12:52 am |
|
 |
BBorisoff
Кара Фиатче 126
|
Kai_Ren написа: Малко Оф темата... Доволен ли си от СД то че и аз мисля да си взимам такова ?
Здравей(те) ! :-)
За НЕО-то: купих го, работи 2-3 часа и започна да създава проблеми в режим тунер.
Натискаш бутона за сканиране, а вместо това - започва да мига, че запаметява на
позиция 6 (примерно). Мина през сервиз и от тогава - няма проблем. Буфера е добър -
при възпроизвеждане на МР3 не ми е прескачал, а при плейване на аудио диск -
прескача само по много (ама много) разбит път. За НЕО-то платих 169 лв. Ако парите не
те затрудняват - вземи си LG или JVC. Не са много по-скъпи, четат всики формати
(CD, CD-R, CD-RW, MP3, CD Audio) като нео-то, но определено са класи над него ...
Поздрави, Б. Борисов (не онзи от София :РРР)
|
Вто Ное 15, 2005 1:00 am |
|
 |
gogata
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 10:26 am Мнения: 171 Местоположение: Пещера
|
Yavor написа: .. чудех как да скрия кабелите защото моето барче отзад е отворено.
малко  ,но и при мене е същия проблем,та сам ги въртял едни схеми..да не режа кабелите :x
_________________ Punto 1.1 95'
|
Сря Ное 16, 2005 6:15 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
 Re: СиДи за Типо
2fast написа: Хи, говорих с едно приятелче от сервиз за авто аудио та той ми каза че Типото смазвало СиДи плеърите защото мястото за плеъра в барчето бил под наклон и много скоро се късал някакъв тампон на оптиката и ми предлага да го монтира някъде водоравно !!!!!! Някой има ли идея дали това не е поредната глупост дето се разпространява за фиатките
Дрън, дрън ярина .....  Що за глупост е това? Или това приятелче е попаднало на фалшиво или ефтино CD!!! В моето Типо вече пета година се разхожда CD Panasonic и никакъв проблем ..... да чукна на дърво. Не карам оффроад, но и в града неравностите не са малко.
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Пет Ное 18, 2005 8:11 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Колега няма такова нещо,аз търкалях 3 год.CD-PHILIPS без грам проблем 
_________________ forza forever
|
Съб Ное 19, 2005 7:19 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Не вярвам на СД за кола. Вие хора виждали ли сте механика на СД? Това нещо си е за в къщи, колкото и да се подобри оптиката, принципа и се запазва. Няма СД, което да издържи 1 година четене на дискове, по 5 часа на ден каране на павирана улица. То даже е и нелогично! Положението на СД-то няма значение.
Колега ако ше е СД и си заклет фен на тия работи, поне да е MP3 шото антишока е по-голям ( не че е гаранция някаква, по малко ще се ядосваш )
Ако питаш мене, най добре с чеинджър шото кат се скапе, ше смениш само чейнджъра.
|
Съб Ное 19, 2005 8:15 pm |
|
 |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
geshabeli написа: ....Няма СД, което да издържи 1 година четене на дискове, по 5 часа на ден каране на павирана улица....
И кой е тоя дето ще кара пет часа на ден по павирана улица и непрекъснато ще слуша CD  :mrgreen:
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Съб Ное 19, 2005 11:33 pm |
|
 |
pinko168
|
brat_John написа: geshabeli написа: ....Няма СД, което да издържи 1 година четене на дискове, по 5 часа на ден каране на павирана улица.... И кой е тоя дето ще кара пет часа на ден по павирана улица и непрекъснато ще слуша CD  :mrgreen:
Само някой бакшиш е способен на такива рекорди
Ако включи брояча на 80 стинки на километър не пет, а десет часа ще кара по паветата :twisted:
|
Нед Ное 20, 2005 12:33 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
brat_John написа: geshabeli написа: ....Няма СД, което да издържи 1 година четене на дискове, по 5 часа на ден каране на павирана улица.... И кой е тоя дето ще кара пет часа на ден по павирана улица и непрекъснато ще слуша CD  :mrgreen:
А съгласен ли си смен че ако е с касетка или с твърда памет ще издържи и на тоя рекорд?
Те тия сд-та са просто не са направени да ги друсат много, а точно това се случва при нас. И то най-много в София щото в другите градове толкова кофти улици няма 
|
Нед Ное 20, 2005 1:30 am |
|
 |
godinova
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 4:59 pm Мнения: 28 Местоположение: Стара Загора
|
CD-то може да се монтира под наклон от 30 градуса. Това е заложено при производството му. има ISO стандарт, който регламентира тези и други работи. Когато един автомобил се проектира производителите вземат под внимание всички тези работи. Барчето на FIAT TIPO може да е под наклон но той е достатъчен да може да работи CD-то. както е писал ниакой във форума, на много CD-та има възможност за монтиране на шини в задния край. Като го захванеш с такава шина за пода, ниама мърдане , а трудно ще е на ниакой ако иска да ти го сваля. А относно стандарта, всеки кабел от тонколоните е с различен цвят и всеки отговаря на това дали е предна или задна. Аз сам с Panasonic CD от 1 година и нямам никакви проблеми. Монтирай няма страшно.
|
Нед Ное 20, 2005 1:45 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|