Re: Не свети лампичката за километри
и аз имах същия проблем и го оправих за има няма 1 час. разглобяваш таблото което се държи на шестограми но махаш предварително пласмасата която е пред стъклото на таблото която се държи на 6 шестограма като единия се намира от лявата страна където е въздухопровода и други два които са точно зад волана. махането е малко зор от към лявата страна заради въздухопровода понеже е пласмаса и може да се счупи ако го напънеш. излиза тази пласмаса на една стрна но ако имаш копче за регулиране на силата на светене на таблото го откачи и него и тогава махай тази пласмаса. след това самото табло се държи отново на шестограми които са 4-ри на брой в 4-те ъгъла на стъклото. от горната страна на самия километраж има три букси които се вадят. жило на километража няма понеже сичко е електроника. след като го извадиш внимателно целия километраж гледаш къде ти се пада крушката на циферблатчето което не ти свети което ти показва километрите реално мисля че беше в средата някъде но ти ще го видиш къде съответства и със клещи леко със завъртване се изважда крушката с куплунга и след това по същия начин както си го разкачил го закачаш завиваш въртиш ключа и светва. иначе ако отидеш на майстор поне 10 - 15 лв ще ти вземе а така минаваш с 0.50 - 2 лв и 1 час може и малко повече мъка но става. поне при мен за тази смяна ми искаха 10 лв но си го направих сам и ги спестих тези пари но стана малко бавно понеже не знаех кое как излиза. един път направиш ли да си махнех километража после лесно се маха като знаеш кое как излиза и от къде. ако има нещо питай. УСПЕХ