Регистриран на: Сря Май 07, 2008 7:46 pm Мнения: 57 Местоположение: София 14 Искър
Въпрос за кар аудио
Та въпроса ми е за сервиз, където да ми вържат бас касата и усилвателя (по-евтино). Понеже кабелите, които са ми вързани са с 4 букси, 2 за тубата и 2 за усилвателя. Аз ги вързах, ама не работят и забелязах, че от усилвателя стърчат още 3 кабелчета, които няма къде да вържа. За това питам. Ето ги и тях.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове. _________________ Fiat Coupe 1.8 16v 130кс. Tuning-Police
Вто Сеп 08, 2009 10:57 pm
николофф
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 20, 2008 12:55 pm Мнения: 313 Местоположение: София 04 Оборище
Re: Въпрос за кар аудио
Вземаш една каса бира и идваш на Кауфланда...аз ще ти я вържа....бе магаре..
Регистриран на: Сря Май 07, 2008 7:46 pm Мнения: 57 Местоположение: София 14 Искър
Re: Въпрос за кар аудио
Абе аз, че съм магаре, магаре съм. Преди малко ми казаха за 3-те кабела. Май ще се оправя и с тази жичкаджийска работа. А ти ще провериш как съм се справил. За бирата, нямаш ядове, ама по-нататък.
_________________ Fiat Coupe 1.8 16v 130кс. Tuning-Police
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл