|
|
|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 3:06 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
CodeMasters
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Дек 04, 2007 4:16 pm Мнения: 22 Местоположение: Видин
|
проблем с браво ХГТ
здравеите имам проблем с прозорците на бравото до преди 4 дена си ра работеха но от тогава отказаха тотално вобште не се чува звук и парво реших че е бошон прегледах ги сичките намерих изгорелия (разпадналия се ) смених го давам на контакт и пуф изгоря на секундата без да съм се и опитфал да ги дигам та ясно е че е късо някви идеи малко помощт ? и ако може някои да ми покаже на пик кои точно е бощона щот аз наемрих тоя ама дали тои е за тая работа.. щтото на самата котия е показан само долния ред от бошоните като схема за горния няма ништо..
_________________ Fabbrica Italiana Automobili Torino
|
Вто Яну 20, 2009 5:10 pm |
|
|
CodeMasters
Кара велосипед
|
..
проблема с прозорците е решен както и да е оказа се че е от релето оправих го но бошона за които казах сега нямам престава за кво е ако някои може да каже... на снимката тва е 2рия ред бошони над парвия на котия е показано само за парвия ако може да ми кажете за каво е тоя като дам на контакт с нов бошон и веднага гори ..
|
Пет Яну 23, 2009 5:32 pm |
|
|
hann
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:41 pm Мнения: 180 Местоположение: София 02
|
Колега, дръпни си една AUTODATA и погледни там. Има раздел Component Locations. Там има и описание за бушоните. Аз мойта аутодата съм я забил някъде и не можах да погледна, а и сега не ми се сваля и инсталира.
|
Пет Яну 23, 2009 7:08 pm |
|
|
CodeMasters
Кара велосипед
|
..
колега имам аутодата ама и там намирам само за долния ред :( точно за тоя от горе ништо не мога да намеря баси бошона изяде ми нервите просто ..
|
Съб Яну 24, 2009 5:52 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|