Няколко въпроса за Punto MK2 1,2 60kc 2000g
Здравейте колеги. Бих искал да Ви помоля за съвети и мнения по няколко проблема, които имам по колата. 1. Колата идва с някакви имитации на халогени(най-крайните) светлини, изобщо няма кабели до тях или поне така си мисля, може ли да се поставят халогени как мислите??? 2. Имам проблем с ляв къс фар, на 2 месеца ми гори крушката, като обърнах внимание излезе, че е Н7 12V 55W(това не е ли ксенон), незнам дали проблема е във вида на крушката(от толкова мнения вече се обърках)

кажете, моля каква трябва да е за къси и каква за дълги! 3. Купих колата с развалено дясно ел. стъкло, работи сваля се на 10 см спира, като се понатисне сваля под половината, после пак спира и така, казаха че може да е счупен някакъв зъбец, но искам мнения на хора с опит все пак. 4. Последно въпрос за сервото. Нямам бутон CITY, без него има ли серво, защото усещам, че не завивам с 1 пръст, а в същото време при паркиране назад волана става адски мек и удобен. Предварително Ви благодаря, много съм доволен от колата затова кажете как да разреша поставените проблеми!