|
|
Дата и час: Пет Ное 01, 2024 3:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Непознат индекс на таблото при Fiat Punto '98
Автор |
Съобщение |
u`F`o
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Дек 03, 2008 12:29 am Мнения: 5 Местоположение: Пазарджик
|
Непознат индекс на таблото при Fiat Punto '98
Колеги на таблото ми светка един символ, който си нямам и на идея какво точно означава...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Дек 03, 2008 3:44 am |
|
|
Bravani
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 07, 2007 8:26 pm Мнения: 110 Местоположение: София 09 Лозенец
|
Re: Непознат индекс на таблото при Fiat Punto '98
Виж какво намерих, дано знаеш испански
ако ли не, ето тук можеш като въведеш теста на испански да си го преведеш например на английски: http://translation2.paralink.com/
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Сега се радвам на Alfa Romeo 147, 1.9 JTD,
а преди настъпвах педала на Fiat Brava 1.6
|
Сря Дек 03, 2008 4:32 pm |
|
|
u`F`o
Кара детска количка
|
Благодаря колега, аз не знам испански, ама тука един пич знае и ще го накарам да го преведе ;) Тъкмо ще му тествам и нивото на испански
|
Сря Дек 03, 2008 6:48 pm |
|
|
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Пунтото е автоматик нали? Провери нивото на маслото и то спешно. Ако продължи да свети търси помощ.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Сря Дек 03, 2008 7:01 pm |
|
|
u`F`o
Кара детска количка
|
Според речника, това което преведох беше: "ако тази лампичка се появи на таблото спрете и изключете двигателя, за няколко минути. Ако когато запалите пак тя се появи, закарайте я в най-близката работилница или във центъра за ремонт на Фиат" Всъщност, заглавието на статията е "повреда в автоматичната скоростна кутия". Някой има ли идея колко километра мога да карам с повредена скоростна кутия?
|
Сря Дек 03, 2008 7:05 pm |
|
|
u`F`o
Кара детска количка
|
Ferrari написа: Пунтото е автоматик нали? Провери нивото на маслото и то спешно. Ако продължи да свети търси помощ.
Ами, той целия блок на колата е омаслен и след каране винаги има масло по него. Може би и гарнитурата е отишла. Само че не съм сигурен от къде се проверява нивото на маслото на скоростната кутия. Ще се разровя из документите, които имам и ще проверя.
П.С.: Колата не е моя, още, но има голяма вероятност да я купя. Да не си помислите, че може да се отнеса по този безотговорен начин към колата си....
|
Сря Дек 03, 2008 7:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|