Дата и час: Пон Май 26, 2025 6:41 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Ксенонът гасне на дълги, хайде да го оправим :) 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Ксенонът гасне на дълги, хайде да го оправим :)
Здравейте, пичове!

Проблемът е следният. Ксенонът ми свети постоянно, когато си включа фаровете. Обаче ако ми се наложи и подам дълги, гасне и върна ли пак на къси - тъмно. Трябва да ги изключа и пак да ги включа фаровете, за да имам светлина. Интересното е, че около 10 секунди, след като съм си пуснал фаровете, къси-дълги си работят. Но след този интервал от време проблемът е пак на лице. Та, ходих наляво-надясно по майстори. Резултатът беше почесване. Моля, някой от форума да, ако е наясно с разрешаването на този проблем, да ми помогне. От София съм. Събота и неделя сутринта съм на разположение. Моля, помогнете да го оправим това нещо. Засега дълги не ми трябват. но човек никога не знае... Не искам да бъркам аз, защото съм далеч от тази материя. Предпочитам някой, който е запознат, да си свърши работата. Плащам си като поп, съмнение в това няма. :)

Благодаря, много!!!
Поздрави! :cool:

Чет Ное 20, 2008 3:08 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Подобен проблем наблюдавам понякога и аз. Когато си карам на къси всичко е ОК, но ако започна да цъкам и дългите понякога левия къс не сравботва и трябва да изключа и включа отново всички фарове за да сработи. Преполагам заради прекъсването на захранването при "премигването" се получава дефекта. Имаше една хава, където се правеше с ел. системата при премигване и преминаване на дълги, както и при палене на двигателя тока към късите да не прекъсва, но така и не намерих кой да ми преправи системата. Ако има някой можещ в Пловдив или Бургас - да се обажда. И аз си плащам :)

Съб Ное 22, 2008 12:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ]