|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 7:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
loituma
Кара балканче
Регистриран на: Сря Мар 19, 2008 11:10 pm Мнения: 44 Местоположение: София 19 Люлин
|
 На таблото светна ...
Та днес по време на път докато карах светна на таблото лампичката която е до тази на акумулатора . Тази която по принцип дадеш ли на контакт светка и после сама гасне .
може ли някой да ми каже какво мога да очаквам от това . Нещо свързано с горивното подаване има ли ?
|
Нед Окт 12, 2008 7:33 pm |
|
 |
Henjin
Кара балканче
Регистриран на: Вто Сеп 09, 2008 11:54 pm Мнения: 42 Местоположение: Варна Евксиноград
|
 Re: На таблото светна ...
loituma написа: Та днес по време на път докато карах светна на таблото лампичката която е до тази на акумулатора . Тази която по принцип дадеш ли на контакт светка и после сама гасне . може ли някой да ми каже какво мога да очаквам от това . Нещо свързано с горивното подаване има ли ?
Това за каква кола е ? Говориш за едно оранжевичко нещо като впръскване ? Това ли представлява ? ... Дам това може да очакваш според мен това би трябвало да е за впръскване на горивото не съм сигурен и аз но в книжката до колкото разбрах пише ,че светва при проблем с горивото
_________________ Fiat Bravo 1.8 GT 16V 83KW 113HP
|
Нед Окт 12, 2008 7:51 pm |
|
 |
loituma
Кара балканче
Регистриран на: Сря Мар 19, 2008 11:10 pm Мнения: 44 Местоположение: София 19 Люлин
|
Фиат Мареа .Точно като впръскване изглежда . Като маркуч с няколко капки до него  и аз как обяснявам само

|
Нед Окт 12, 2008 8:13 pm |
|
 |
Henjin
Кара балканче
Регистриран на: Вто Сеп 09, 2008 11:54 pm Мнения: 42 Местоположение: Варна Евксиноград
|
loituma написа: Фиат Мареа .Точно като впръскване изглежда . Като маркуч с няколко капки до него  и аз как обяснявам само 
Предполагам ,че е същото като бравото ... Виж не съм сигурен ... просто ще изкажа предположение... по - добре някой колега който е имал такъв проблем той да каже... Според мен логично би трябвало ако имаш промлем с бензиновата помпа или евентуално с подаването и впръскването на горивото да има проблем... Освен и ако този индикатор не е за нещо друго освен за горивото ... Н овсе някой ще пише споко 
_________________ Fiat Bravo 1.8 GT 16V 83KW 113HP
|
Нед Окт 12, 2008 8:45 pm |
|
 |
gesho87
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Сеп 06, 2008 9:42 pm Мнения: 12 Местоположение: Русе
|
мисля че някъде в раздел консултации има писано по тоя въпрос ''индикатор на инжекциона"[/url]
_________________ bravo 1,4 12v SX
|
Нед Окт 12, 2008 9:34 pm |
|
 |
Rokambol
|
Най-правилно е да я закачиш на диагностика. Причините са прекалено много (и прекалено скъпи) за да рискуваш да сменяваш елементи, без доказана повреда.
|
Пон Окт 13, 2008 7:34 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|