Дата и час: Пон Май 26, 2025 7:24 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Проблем с един mp3 player и фабричното радио 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST Проблем с един mp3 player и фабричното радио
Взех от един приятел да пробвам едно мп3 плейърче за кола което се вкарва в запалката . След това избрах честота на която трябва да пусна радиото за да свири мп3-ката . Проблема е ,че радиото ми пропуска тези честоти на които няма радиостанция ( пропуска даже и някой радиа ) . Има ли някакъв начин да се пусне на фина настройка за да мога да го спра на честотата която ми трябва ? И пробвал ли е някой нещо подобно с фабричната музика и има ли резултат ?

Пет Сеп 12, 2008 10:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
Всяко радио има такава възможност. По старите са с превключвател, по-новите, най-често минават в "ръчен" режим, като се задържи копчето за търсене. Освен това почти всеки FM трансмитер има възможност за работа на поне три честоти. Опитай да смениш текущата.

Пет Сеп 12, 2008 10:08 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol ти ползвал ли си фабричното радио на твоята кола . И аз съм с Мареа . Мисля ,че мога да постна снимка , но си е обикновеното радио . На този плейър имаше 10-тина честоти , но ги прескачаше всички ,защото няма станция . За това търся как е фината настройка или дали са съвместими с това старо радио :)

Пет Сеп 12, 2008 10:17 pm
Профил
UNREAD_POST 
loituma написа:
Rokambol ти ползвал ли си фабричното радио на твоята кола . И аз съм с Мареа . Мисля ,че мога да постна снимка , но си е обикновеното радио . На този плейър имаше 10-тина честоти , но ги прескачаше всички ,защото няма станция . За това търся как е фината настройка или дали са съвместими с това старо радио :)

Да ползвах го точно 15 мин. След това го метнах в първата кофа. Не разбрах, че става дума за оригинално радио. Нито знам, нито съм се интересувал от функциите му. Няма да се учудя, ако изобщо няма ръчна настройка. Немска работа... Колегите да казват има или няма. Аз не знам.

Пет Сеп 12, 2008 10:21 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Предполагам че няма проблем, а само трябва да се изключи RDS на радиото (има си бутон). Поне аз като си играх стигнах до тоя извод. Пробвал съм поне 5 модела и всичките работя само при изключен RDS:) Китайска работа какво да се прави, но и за 30-40лв какво може да се иска повече. ;-)

Пет Сеп 19, 2008 8:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]