|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 6:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
djiji
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Вто Фев 12, 2008 10:31 pm Мнения: 31 Местоположение: Пазарджик
|
 сд сони проблем
проблем с цд -сони мп3, питам защо пари задния панел на си дито, мисля че го вурзах нормално жулт и червен на плюс и черен маса остана само един син кабел пише че е за антена но не съм го вързал, защото съм с обикноввенна антена , пак питам това нормално ли е или има повреда . колата е фиат типо, моля кажете какво да правя
|
Сря Авг 27, 2008 4:29 pm |
|
 |
Crusible
Кара кола
Регистриран на: Вто Юни 05, 2007 2:45 pm Мнения: 344 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: сд сони проблем
djiji написа: проблем с цд -сони мп3, питам защо пари задния панел на си дито, мисля че го вурзах нормално жулт и червен на плюс и черен маса остана само един син кабел пише че е за антена но не съм го вързал, защото съм с обикноввенна антена , пак питам това нормално ли е или има повреда . колата е фиат типо, моля кажете какво да правя
Да ти кажа и мойто ново JVC бая си нагрява, а си го свързах точно по указание  Мен не ме притеснява, щото си работи перфектно 
|
Сря Авг 27, 2008 5:07 pm |
|
 |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
Тоя синия кабел го изолирай задължително!Когато касетофона се пусне,подава "+" на синия кабел/за вдигане на антена/ и ако не си го изолирал може да опира някъде на маса или в самия касетофон.А относно загряването е нормално да позагрее панела ама чак да пари не трябва!
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Сря Авг 27, 2008 5:33 pm |
|
 |
Rokambol
|
Направо си е печка. Отзад са радиаторите и е нормално да е горещо. Не се притеснявай, чиповете държат сериозни градуси, пък и си имат защита.
|
Сря Сеп 03, 2008 12:55 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|