|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 7:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
данчо
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 1:43 pm Мнения: 3 Местоположение: Велико Търново
|
 Лампа на генератора
След измиване на двигателя(саморъчно с обезмаслител,нафта и със струйник с въздух) започна да ми свети лампата на генератора...в началото като претръсне колата на дупка....изгасва,обаче вече не...свети ли леко..розовее.На моменти,при палене...светва само лампата на маслото.Ходих на майстор, който премери зарядката и каза че всичко е шест(дори за всеки случай отвори четкодържателя), но...........продължава да си свети.
|
Пон Авг 18, 2008 3:32 pm |
|
 |
Rokambol
|
Ами изглежда някъде има утечка от влагата. Каква кола и с какъв двигател е?
|
Вто Авг 19, 2008 12:31 am |
|
 |
данчо
Регистриран на: Чет Юли 31, 2008 1:43 pm Мнения: 3 Местоположение: Велико Търново
|
 не става
фиат типо 1.4 89г. абе какво ли не проверих..........;зачистих клемите на акумулатора,обувката (двете )на стартера,горе...над акомулатора има една силова кутия.....и не знам вече.акумулатора не пада-12 волта,след запалване 14.5...и уж всичко си е наред.
|
Сря Авг 20, 2008 1:06 pm |
|
 |
niki.kolev
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Окт 05, 2008 1:53 am Мнения: 16 Местоположение: Стара Загора
|
Със тая лампа много ядове,и аз имам проблем с нея,само че аз смених четкодържатея 20 лв. нямаше как нещо презареждаше,въпросът е че тая лампа пак си свети, на по ниските обороти повече,на високите почти изгасва,почти а не-изгасва,иначе генератора си зарежда нормално замервал съм го неведнъж (от съмнения данеби нещо да не е наред),направо незнам откаде е проблема, ако някой има идея моля да пише.Благодаря за търпението
_________________ Живей на ръба - карай Фиат
|
Пон Окт 06, 2008 8:14 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|