Дата и час: Пон Май 26, 2025 6:36 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Смяна на заводските говорители в Punto Mk2 

Ще успее ли Lord Mordor да си смени музиката в колата
Анкетата свършва на Съб Авг 23, 2008 12:04 pm
Тоз ли ве 20%  20%  [ 1 ]
Ще му се 0%  0%  [ 0 ]
Май че не 0%  0%  [ 0 ]
Да си играе Star Craft-а и да не се занимава с глупости 40%  40%  [ 2 ]
100% понеже е по-инат и от магаре на мост 40%  40%  [ 2 ]
Общо гласове : 5

Смяна на заводските говорители в Punto Mk2 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Смяна на заводските говорители в Punto Mk2
Интересува ме какъв е размера на заводските колонки на Punto-то. Трябва ми размера на предните и задните говорители и предните пищялки. Не съм много запознат но предполагам, че като взема колони със същия размер, запоя ги на мястото на оригиналните и CD-то подава достатъчно мощност ще стане... нали? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Авг 18, 2008 11:59 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Смяна на заводските говорители в Punto Mk2
Lord Mordor написа:
Интересува ме какъв е размера на заводските колонки на Punto-то. Трябва ми размера на предните и задните говорители и предните пищялки. Не съм много запознат но предполагам, че като взема колони със същия размер, запоя ги на мястото на оригиналните и CD-то подава достатъчно мощност ще стане... нали? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Да си играе Star Craft-а и да не се занимава с глупости Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Сега сериозно. Споко, ще се справиш :cool: . Разглабяш и после сглабяш по реда, по който си разглобил Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Пон Авг 18, 2008 4:03 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ам да е, то и аз така си мислех че ще стане Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 , но ми трябват размерите за да стане всичко на куп - след като пристигнат нвите тогава да разглобявам, че ако разглобя първо и после ги чакам няма дасе сетя как се сглабя Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Ееее, хайде де, не може никой да не знае проклетите размери.

Пон Авг 18, 2008 6:29 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]