|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 4:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Какъв размер трябва да са колоните за Пунто-I
Автор |
Съобщение |
gradinka
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Юли 01, 2005 10:13 pm Мнения: 18 Местоположение: Полски Тръмбеш, с. Чепръчане
|
 Какъв размер трябва да са колоните за Пунто-I
здравейте,
интересува ме какъв размер (диаметър) трябва да са високоговорителите
за Фиат Пунто, така че да паснат точно във фабричните гнезда.
Сиреч отпред на таблото и отзад отляво и отдясно на кората.
|
Пон Окт 17, 2005 9:33 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Трябва да погледна на моето колко са големи но ако очаквасх да се получи приличен звук от оргиналните говорители - забрави, най-добре си сложи едни пищялки отпред и някои по сериозни говорители на кората отзад ;)
|
Вто Окт 18, 2005 7:18 pm |
|
 |
gradinka
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Юли 01, 2005 10:13 pm Мнения: 18 Местоположение: Полски Тръмбеш, с. Чепръчане
|
ами това е, че не искам да слагам други (на кората примерно)...
има си причини
та ме интересеува какъв е размера ....
|
Вто Окт 18, 2005 11:07 pm |
|
 |
blue_g
|
Мисля, че диаметъра беше към 10-12см :|, а отзад бяха някъде към 12-14см ....поне такива влязоха при мене.....но също така зависи отдолу магнита на колонката колко ще е голям (за предните колонки) защото може да не влезе и ще ти стърчи...най добре отиди на място и пробвай...поне аз така направих, отидох пред магазина и една след друга ги пробвах докато станат... 
|
Сря Окт 19, 2005 9:30 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Отиваш в първия магазин за високоговорители с по-голямо разнообразие на артикулите и си избираш такива,
които ще ти паснат точно, аз така направих. Другият вариант е да си ги премериш сам.
|
Сря Окт 19, 2005 9:50 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|