|
 |
 |
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 6:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Говорители на Мареа? Могат ли да се купят? ПОМОЩ!
Автор |
Съобщение |
zezi_ok
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Мар 15, 2008 2:33 pm Мнения: 27 Местоположение: Плевен
|
 Говорители на Мареа? Могат ли да се купят? ПОМОЩ!
Ами колеги искам да ви попитам мога ли да си намеря някаде из магазините колони идентични на оригиналните или поне да стават за мареата.Защото предна на дясна (наврата ни е избушена) и мисля да си сменя всички колони (без тези на таблото). Но незнам как да постъпя. В местния магазин "интеграл" в моя град (гр.Червен бряг) твърдят,че такива колони няма никъде и някак как да. След тази информация мислех върху вариантите за Втора употреба от някоя автоморга от мареа, а другия е да ми я залепят някаде един вид да ми реставрират старата колона. Посъветвайте ме няма ли ги някаде. Но да съостветсват размери и мощност като с оригиналните, някой сменял ли е ?
|
Нед Авг 10, 2008 9:57 am |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Колега не ги слушай тия продавачи дето си нямат понятие от нещата.На мареата в предните врати са такива колоните като размер http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09026601 5х7 инча са елипси.Въобще не са някакъв рядък размер или нещо такова.
|
Нед Авг 10, 2008 2:04 pm |
|
 |
zezi_ok
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Мар 15, 2008 2:33 pm Мнения: 27 Местоположение: Плевен
|
Благодаря 
|
Нед Авг 10, 2008 2:25 pm |
|