|
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 6:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Сложих ксенона, но... гасне на дълги :D (+снимка)
Автор |
Съобщение |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
 Сложих ксенона, но... гасне на дълги :D (+снимка)
Здравейте пичове,
Най-после сложих ксенона. Днес бях почивен ден и го монтирах. За около 2 часа някъде, с малка помощ от един приятел. Сега чакам да се стъмни и да видя резултата. Ще снимам. Десния баласт го монтирах там, където всички. Този за левия фар го сложих точно зад левия фар, завих го за кутията на АБС-а, както georgian го е направил  . За монтажа на крушките свалих фаровете, по-лесно става. В момента обаче има малък проблем. Като дам на дълги и ксенонът гасне. Обаче като включа габарити и пусна пак фаровете дългите се работят. Идея на какво може да се дължи? Аз преди четох за подобно нещо, ама сега не мога да се сетя къде точно. Иначе изолирах полюсите. Чакам съвет за дългите... 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
Последна промяна svetkos_ на Сря Сеп 03, 2008 9:13 pm, променена общо 7 пъти
|
Чет Авг 07, 2008 12:21 am |
|
 |
Rokambol
|
В раздел "Продава" има обяви за комплекти. Цените са между 80-140лв. Препоръчвам ти с температура 6К.
|
Чет Авг 07, 2008 1:05 am |
|
 |
rumen1
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Ное 12, 2007 6:51 pm Мнения: 26 Местоположение: София 19 Люлин
|
Ако можеш да пазаруваш от ибей, вземи оттам. На мен биксенон комплект (H4) с 2 отделни релета, 2 отделни бушона, захранвания и т.н. ми излезе 120лв. А не е от най-гадните китайски и работи перфектно. А и монтурането му е повече от елементарно. Аз съм абсолютно неграмотен откъм такива неща, но си сложих сам моя за не повече от 30мин. То си има упътване към него. Иначе за температурата Rokambol е прав- максимум 6000К.
|
Чет Авг 07, 2008 1:13 am |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 фарове
тука може да си поръчаш направо идват по пощата
трябва само кредитна карта
доста хора са си поръчали доставка 10 дни
http://pc-link.biz/catalog/index.php?cP ... =2a&page=3
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Чет Авг 07, 2008 10:55 am |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Rokambol написа: В раздел "Продава" има обяви за комплекти. Цените са между 80-140лв. Препоръчвам ти с температура 6К.
Благодаря!
И съжалявам, че съм пуснал в друга рубрика, помислих, че е правилна! Сега ще разгледам.
rumen1&kluchar,
Благодаря и на вас. Тия дни гледах посочения линк, гледах и ибей,поръчка от САЩ, но не ми се чака две седмици. Все пак до другата седмица има още малко време, може да помисля дали да поръчам от посочения линк. Но може би е по-добре тук. Поне може да се види дали всичко е здраво и т.н. Благодаря все пак за вниманието!  Сега ще помисля кое е най-добре  .
|
Чет Авг 07, 2008 12:59 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
|
 Re: фарове
Каква би трябвало да е разликата между ТОВА и ТОВА? (ако знаеш де). На тези двете се спрях и май-май ще поръчвам...
Благодаря!
|
Чет Авг 07, 2008 1:04 pm |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
svetkos_ написа: Каква би трябвало да е разликата между ТОВА и ТОВА? (ако знаеш де). На тези двете се спрях и май-май ще поръчвам... Благодаря! Това е H4, a ти си H1 на Бравото!!! Слагай и мин. 10А релете, за да си нямаш ядове после, съвет от мен 
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Пет Авг 08, 2008 1:24 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
|
ZDRAVIO написа: svetkos_ написа: Каква би трябвало да е разликата между ТОВА и ТОВА? (ако знаеш де). На тези двете се спрях и май-май ще поръчвам... Благодаря! Това е H4, a ти си H1 на Бравото!!! Слагай и мин. 10А релете, за да си нямаш ядове после, съвет от мен 
Добре братленце, ама на няколко места гледах, поръчват си Н4. Все пак ще те послушам! Ще видя как ще го направя с релетата, пнеже ми е чуждо...  . Ама ще се "опрАЙм"!
ПП Готини фарки имаш, сам ли ги прави или ги купува. Аз сега имам идея за като на Р8 габарити  ...
|
Пет Авг 08, 2008 3:13 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
|
Айде купих си, чакам ги до 10 дни (и малко повече)...
75,98 лв. Даже може да отделя за монтаж  , ама ще видим 
|
Пет Авг 08, 2008 3:33 pm |
|
 |
sUkI
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 11:09 pm Мнения: 64 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Колега,напиши после как светят,монтажа как е бил и т.н. 
|
Нед Авг 10, 2008 12:05 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
|
Задължително! Дано резултатът е като на Бравото, което видях снощи от джама на работата ми. Понеже имаше авария в Бъкстон и беше тъмно, едно Браво се беше раздвижило и се виждаше от около 50 метра как му светят фаровете. 100% беше ксенон! Нямам търпение да ги слагам вече, ама нека да пристигнат първо. 
|
Нед Авг 10, 2008 2:48 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
|
М, въпрос към тези, които вече са си купили ксенон от ПС-Линк. Как разбирате, че е пратен? Някои казахте, че адресът се е уточнявал. На мен нищо не ми е писано. Нито ред... Ако може малко яснота да се вкара някой... Благодаря! 
|
Пон Авг 11, 2008 11:47 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
svetkos_ написа: М, въпрос към тези, които вече са си купили ксенон от ПС-Линк. Как разбирате, че е пратен? Някои казахте, че адресът се е уточнявал. На мен нищо не ми е писано. Нито ред... Ако може малко яснота да се вкара някой... Благодаря! 
На самата ти поръчка има статус - Processing, OK to ship, Delivered, като последното означава, че пратката ти е в пощата.
Освен това има и Tracking ID number, с който можеш да проследиш къде в момента е пратката от сайта на Хонг Конг Мейл.
Ако си написал адреса си коректно и няма проблеми с плащането през PayPal - всичко ще е наред, но се чака поне 2 седмици.
Пон Авг 18, 2008 11:39 am |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
|
georgian написа: svetkos_ написа: М, въпрос към тези, които вече са си купили ксенон от ПС-Линк. Как разбирате, че е пратен? Някои казахте, че адресът се е уточнявал. На мен нищо не ми е писано. Нито ред... Ако може малко яснота да се вкара някой... Благодаря!  На самата ти поръчка има статус - Processing, OK to ship, Delivered, като последното означава, че пратката ти е в пощата. Освен това има и Tracking ID number, с който можеш да проследиш къде в момента е пратката от сайта на Хонг Конг Мейл. Ако си написал адреса си коректно и няма проблеми с плащането през PayPal - всичко ще е наред, но се чака поне 2 седмици.
Ясно! Дава ми Delivered. Но от пощата не ми е идвало известие, че за мен има нещо. Все пак ще мина през пощата да проверя. Благодаря за информацията, "градски" (имам рода във ВТ  )! 
|
Пон Авг 18, 2008 2:22 pm |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
|
Сега вече преправям темата, за да информирам, че ксенонът ми пристигна. Наистина бързо, в срока, който беше посочен сайта. По трейсинг номера проверих, че пакетът е напуснал Хонг Конг на 14 август, а на 20-и е пристигнал в София. Вчера го взех от пощата. Сега остава по-трудното - да го монтирам. После е лесно, снимки ще дам. 
|
Пет Авг 22, 2008 2:17 pm |
|
|