Дата и час: Пон Май 26, 2025 6:56 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Сложих ксенона, но... гасне на дълги :D (+снимка) 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Сложих ксенона, но... гасне на дълги :D (+снимка)
Здравейте пичове,

Най-после сложих ксенона. Днес бях почивен ден и го монтирах. За около 2 часа някъде, с малка помощ от един приятел. Сега чакам да се стъмни и да видя резултата. Ще снимам. Десния баласт го монтирах там, където всички. Този за левия фар го сложих точно зад левия фар, завих го за кутията на АБС-а, както georgian го е направил Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . За монтажа на крушките свалих фаровете, по-лесно става. В момента обаче има малък проблем. Като дам на дълги и ксенонът гасне. Обаче като включа габарити и пусна пак фаровете дългите се работят. Идея на какво може да се дължи? Аз преди четох за подобно нещо, ама сега не мога да се сетя къде точно. Иначе изолирах полюсите. Чакам съвет за дългите... :-(

Последна промяна svetkos_ на Сря Сеп 03, 2008 9:13 pm, променена общо 7 пъти

Чет Авг 07, 2008 12:21 am
Профил
UNREAD_POST 
В раздел "Продава" има обяви за комплекти. Цените са между 80-140лв. Препоръчвам ти с температура 6К.

Чет Авг 07, 2008 1:05 am
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Ако можеш да пазаруваш от ибей, вземи оттам. На мен биксенон комплект (H4) с 2 отделни релета, 2 отделни бушона, захранвания и т.н. ми излезе 120лв. А не е от най-гадните китайски и работи перфектно. А и монтурането му е повече от елементарно. Аз съм абсолютно неграмотен откъм такива неща, но си сложих сам моя за не повече от 30мин. То си има упътване към него. Иначе за температурата Rokambol е прав- максимум 6000К.

Чет Авг 07, 2008 1:13 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST фарове
тука може да си поръчаш направо идват по пощата
трябва само кредитна карта
доста хора са си поръчали доставка 10 дни
http://pc-link.biz/catalog/index.php?cP ... =2a&page=3

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Чет Авг 07, 2008 10:55 am
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
В раздел "Продава" има обяви за комплекти. Цените са между 80-140лв. Препоръчвам ти с температура 6К.

Благодаря!
И съжалявам, че съм пуснал в друга рубрика, помислих, че е правилна! Сега ще разгледам.

rumen1&kluchar,

Благодаря и на вас. Тия дни гледах посочения линк, гледах и ибей,поръчка от САЩ, но не ми се чака две седмици. Все пак до другата седмица има още малко време, може да помисля дали да поръчам от посочения линк. Но може би е по-добре тук. Поне може да се види дали всичко е здраво и т.н. Благодаря все пак за вниманието! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Сега ще помисля кое е най-добре :).

Чет Авг 07, 2008 12:59 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: фарове
kluchar написа:

Каква би трябвало да е разликата между ТОВА и ТОВА? (ако знаеш де). На тези двете се спрях и май-май ще поръчвам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Благодаря!

Чет Авг 07, 2008 1:04 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

svetkos_ написа:
kluchar написа:

Каква би трябвало да е разликата между ТОВА и ТОВА? (ако знаеш де). На тези двете се спрях и май-май ще поръчвам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Благодаря!
Това е H4, a ти си H1 на Бравото!!! Слагай и мин. 10А релете, за да си нямаш ядове после, съвет от мен :cool:

Пет Авг 08, 2008 1:24 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

ZDRAVIO написа:
svetkos_ написа:
kluchar написа:

Благодаря!
Това е H4, a ти си H1 на Бравото!!! Слагай и мин. 10А релете, за да си нямаш ядове после, съвет от мен :cool:

Добре братленце, ама на няколко места гледах, поръчват си Н4. Все пак ще те послушам! Ще видя как ще го направя с релетата, пнеже ми е чуждо... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Ама ще се "опрАЙм"! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

ПП Готини фарки имаш, сам ли ги прави или ги купува. Аз сега имам идея за като на Р8 габарити Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 ...

Пет Авг 08, 2008 3:13 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Айде купих си, чакам ги до 10 дни (и малко повече)... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
75,98 лв. Даже може да отделя за монтаж Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 , ама ще видим Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Авг 08, 2008 3:33 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Колега,напиши после как светят,монтажа как е бил и т.н. :-D

Нед Авг 10, 2008 12:05 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Задължително! Дано резултатът е като на Бравото, което видях снощи от джама на работата ми. Понеже имаше авария в Бъкстон и беше тъмно, едно Браво се беше раздвижило и се виждаше от около 50 метра как му светят фаровете. 100% беше ксенон! Нямам търпение да ги слагам вече, ама нека да пристигнат първо. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Нед Авг 10, 2008 2:48 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
М, въпрос към тези, които вече са си купили ксенон от ПС-Линк. Как разбирате, че е пратен? Някои казахте, че адресът се е уточнявал. На мен нищо не ми е писано. Нито ред... Ако може малко яснота да се вкара някой... Благодаря! :)

Пон Авг 11, 2008 11:47 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
svetkos_ написа:
М, въпрос към тези, които вече са си купили ксенон от ПС-Линк. Как разбирате, че е пратен? Някои казахте, че адресът се е уточнявал. На мен нищо не ми е писано. Нито ред... Ако може малко яснота да се вкара някой... Благодаря! :)

На самата ти поръчка има статус - Processing, OK to ship, Delivered, като последното означава, че пратката ти е в пощата.
Освен това има и Tracking ID number, с който можеш да проследиш къде в момента е пратката от сайта на Хонг Конг Мейл.
Ако си написал адреса си коректно и няма проблеми с плащането през PayPal - всичко ще е наред, но се чака поне 2 седмици.

Пон Авг 18, 2008 11:39 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
georgian написа:
svetkos_ написа:

На самата ти поръчка има статус - Processing, OK to ship, Delivered, като последното означава, че пратката ти е в пощата.
Освен това има и Tracking ID number, с който можеш да проследиш къде в момента е пратката от сайта на Хонг Конг Мейл.
Ако си написал адреса си коректно и няма проблеми с плащането през PayPal - всичко ще е наред, но се чака поне 2 седмици.

Ясно! Дава ми Delivered. Но от пощата не ми е идвало известие, че за мен има нещо. Все пак ще мина през пощата да проверя. Благодаря за информацията, "градски" (имам рода във ВТ :))! :)

Пон Авг 18, 2008 2:22 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Сега вече преправям темата, за да информирам, че ксенонът ми пристигна. Наистина бързо, в срока, който беше посочен сайта. По трейсинг номера проверих, че пакетът е напуснал Хонг Конг на 14 август, а на 20-и е пристигнал в София. Вчера го взех от пощата. Сега остава по-трудното - да го монтирам. После е лесно, снимки ще дам. :)

Пет Авг 22, 2008 2:17 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща