|
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 6:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Размер на предните и страничните колони на Браво
Автор |
Съобщение |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
 Размер на предните и страничните колони на Браво
Здравей, народе!
Интересуваме, дали правилно съм се ориентирал за размера на колоните отпред и на вратите. Тези отпред са кръгли - 13 см, а страничните 13х18. Понеже не съм разглабял, а и ще го направя чак, когато си купя нови колони, се обръщам във форума. И още един върпос - такова Нео, като на снимката, ще се хване ли на мястото за СД или не. Още нямам време да ходя да проверя с какъв размер е  . Ама видях на едно място един пич с подобно, но на Елит. Все пак да питам тук, белким някой е с подобно.
Благодаря ви!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Пон Авг 04, 2008 4:55 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Във вратите са 5х7 инча (13х18 см) ;отзад до кората на багажника са 13см, а на таблото най-големите които се събират колони са 8.7 см. Онова Нео влиза в стандартното DIN гнездо,т.е става на мястото на оригиналния касетофон а с една бленда пластмасова отстрани направо заспива.
|
Пон Авг 04, 2008 7:10 pm |
|
 |
nikijik
Регистриран на: Пон Мар 24, 2008 8:20 pm Мнения: 4 Местоположение: Варна
|
iskam da se izvidq predvaritelno 4e ne pi6a na kirelica oba4e ne6to nqmam i ne mi se zanimava da si slagam imam samo ednin prost v1pros kolata mi e fiat brava 2000g imam govoriteli samo na prednite vrati i sega s1m re6il da slagam govoriteli na zadnata kora v1prosa mi e dali imam izvadeni kabeli fabri4ko 6to do sega e nqmalo govoriteli tam i ako nqma fabri4ko ot kade moga da si gi izvadq az
mersi predvaritelno na si4ki
|
Нед Авг 10, 2008 5:33 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Кирилицата тука е задължителна,като нямаш инсталирана като пускаш ново съобщение си има Кредор на който цъкаш и има кирилица.На въпроса ти-най-вероятно имаш изведени кабели,провери под мокетите отстрани в багажника.
|
Нед Авг 10, 2008 6:02 pm |
|
 |
Lord Mordor
|
Досега си нямал фабрично понеже най-вероятно нивото на оборудването ти е ниско. Моето Punto е с 6 колони по две в предните врати (говорители и пищялки) и още две отзад, но нивото му на оборудване е най-високото, иначе един приятел имаше рено клио, което нямаше абсолютно никакви и момчето само си слага колони.
|
Пон Авг 18, 2008 11:48 am |
|
 |
svetkos_
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юни 11, 2008 3:39 pm Мнения: 133 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Lord Mordor написа: Досега си нямал фабрично понеже най-вероятно нивото на оборудването ти е ниско. Моето Punto е с 6 колони по две в предните врати (говорители и пищялки) и още две отзад, но нивото му на оборудване е най-високото, иначе един приятел имаше рено клио, което нямаше абсолютно никакви и момчето само си слага колони.
Отпред си имам всичко, отзад са ми свалени колоните от предния собственик. Вчера реших да проверя, понеже все забравях. Нивото на оборудване си е много добро.  Тая тема е стара и изчерпана вече. Може да се трие от босовете. 
_________________ Фиат Браво 1.6 2000, Кукла www.prosport.bg
|
Пон Авг 18, 2008 2:30 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|