|
 |
 |
|
Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Програмирване на дистанционно за аларма?
Автор |
Съобщение |
Alex_RT
Кара кола
Регистриран на: Пет Дек 01, 2006 8:12 pm Мнения: 294 Местоположение: Казанлък
|
 Програмирване на дистанционно за аларма?
Въпроса ми е следния, колата като я купих има само 1 дистанционно за алармата.Алармата мисля че е някаква китайска.... може да взема друго дистанционно от друга аларма и да го програмирам и да имам 2 дистанционно? Ако да , то как става по-точно?
_________________ Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V SX 1999
|
Чет Юли 24, 2008 3:09 pm |
|
 |
plambi
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 22, 2005 9:38 pm Мнения: 378 Местоположение: Варна Приморски
|
Първо трябва да знаеш каква марка ти е алармата и да имаш упътване за нея.Има значение дали тя е със случаен код или с твърд/постоянен/.Дистанционните не са универсални за двата типа аларми.Най-добре отиди в сервиз за алармени системи и те ще ти кажат дали 2-то дистанционно ,което имаш ще може да се програмира.Общо взето не се надявай много,но провери.
_________________ Fiat tipo 1.6mi
|
Чет Юли 24, 2008 3:41 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Дори да има някаква вероятност да стане да се обучи новото дистанционно,то поне трябва да е от същия модел аларма.То и аз имам само едно дистанционно,пък ако по някаква причина се счупи/изгуби то по-добре да си сменя алармата има достатъчно хубави аларми от среден клас за по 90-100 лв.
|
Чет Юли 24, 2008 8:26 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Аз си купих за моята аларма ЦЕРБЕР дистанционно от Пловдив.Струваше 20 лв и си го програмирах за 10 мин,но трябва да имаш ръководство в което се описва програмирането.При това се изтриват всички налични дистанционни и се програмират наново едно след друго.Успех!
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Съб Юли 26, 2008 6:23 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|