|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Въпрос свързан с разглобяването на фар
Автор |
Съобщение |
Whiskey
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 5:54 pm Мнения: 193 Местоположение: Бургас
|
 Въпрос свързан с разглобяването на фар
Възможно ли е да се монтира Angel Eyes без да се отлепя фабричнозалепеното стъкло за задната част на фара. Изобщо как стоят нещата с монтажа на тия работи.
_________________ Brava 1.6 16V
|
Вто Юли 22, 2008 10:20 pm |
|
 |
sok1
|
 Re: Въпрос свързан с разглобяването на фар
Whiskey написа: Възможно ли е да се монтира Angel Eyes без да се отлепя фабричнозалепеното стъкло за задната част на фара. Изобщо как стоят нещата с монтажа на тия работи.
Не съм чувал това да се прави БЕЗ отваряне на фара. Прегледай това:
viewtopic.php?t=14063&highlight=angel+eyes
viewtopic.php?t=13069&highlight=angel+eyes
|
Вто Юли 22, 2008 11:07 pm |
|
 |
shark
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Апр 05, 2008 8:11 pm Мнения: 86 Местоположение: Бургас
|
Неможе без да се маха стаклото нама от каде да го навреш пък и ко ти пречи да го разлепиш после малко силико и е като нов! А относно монтажа има цяла тема и в нея има снимки порзрови се и няма начин да не я намериш!!! Успех! 
_________________ FIAT Punto 1.8 HGT 131 кс FIAT Bravo 1.9 TDI 100 кс FIAT Marea 1.9 TDI 100 кс FIAT Marea 1.9 TDI 100 кс
|
Вто Юли 22, 2008 11:10 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Аз фарове съм отварял за чистене около 7 пъти (6 фара,като единия 2 пъти го чистих) и никога не съм ползвал силикон или друго при залепването,просто това фабричното като дъвка се нагрява хубаво и се лепва стъклото с натиск и няма махане.
|
Сря Юли 23, 2008 7:30 am |
|
 |
Rokambol
|
Трябва да се отлепи стъклото. Има друг момент - ръчно изработените "ангелски очи" не дават очаквания резултат. Преди време правихме на една кола и честно да си кажа, резултата е отчайващ. Въпреки диодите с повишена яркост и прецизната изработка на пръчките, светлината е крайно незадоволителна. На работната маса всичко изглеждаше страхотно, но в работно положение останахме недоволни. Може нещо ние да не сме направили както трябва, но съм виждал и други самоделки и наистина са доста зле.
|
Сря Юли 23, 2008 7:57 am |
|
 |
Whiskey
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 5:54 pm Мнения: 193 Местоположение: Бургас
|
В Ebay видях страхотни на пръв поглед неща на направо символични цени. Затова попитах. Комплект такива очи идва около 45 лева с доставката  . Има различни цветове. От там нататък всичко е въпрос на монтаж, а аз не се намемам да разглобявам чисто новите си фарове.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Brava 1.6 16V
|
Сря Юли 23, 2008 8:49 am |
|
 |
shark
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Апр 05, 2008 8:11 pm Мнения: 86 Местоположение: Бургас
|
На пръв поглед много добре изглежгат но не е лошо да ги видиш как стоят на някоя кола за да пеценош дали ще ти харесат! Незнам как ги е правил колегата Rokambol но наскоро видях едно пежо с такива самоделки много изпипана работа , изглеждаха по добре от тези на BMW-тата!!! Успех и ако ги направиш да не забравиш да се похвалиш! 
_________________ FIAT Punto 1.8 HGT 131 кс FIAT Bravo 1.9 TDI 100 кс FIAT Marea 1.9 TDI 100 кс FIAT Marea 1.9 TDI 100 кс
|
Сря Юли 23, 2008 6:45 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Ауу тия от Ибей как ще тупнат на бравото ми с мареевите фарове около лупата 
|
Сря Юли 23, 2008 7:59 pm |
|
 |
Rokambol
|
Това на снимката няма нищо общо със моята самоделка. Изглежда страхотно. Китайците кво ли вече не правят 
|
Чет Юли 24, 2008 10:18 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|