|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Въпрос за центровката на разпр. валове
Автор |
Съобщение |
rudoni
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Юли 11, 2008 10:25 am Мнения: 5 Местоположение: Крумовград
|
 Въпрос за центровката на разпр. валове
След смяна на съединител закачих Bravo 1.6 16 v на комп и от живите данни се видя че запалването на празен ход започва на 0.8 градуса.по книжки го дават -на 10 градуса.преди известно време е сменян зъбния ремък и май от тогава е проблема. колата харчи около 7.5-8 на 100км.Та въпросът ми е - как да центровам /или проверя / правилното зацепване на ремъка с валовете? изчел съм ремонтните мануали , но там не са посочени /а и няма на практика/ белези за центровка! има спец. инструмент като тапи за капаците на Цил глава!моля спецовете да помогнат! моля !
_________________ мразя думата "майстор"
|
Нед Юли 13, 2008 11:45 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Няма да стане без специализирания инструмент. Шайбите са плаващи, т.е. нямат еднозначно положение спрямо валовете, а могат да се завъртат на +/- 10 градуса. Ако имаш път към София се обади. Ще ти зацепя ремъка.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Юли 14, 2008 12:39 am |
|
 |
rudoni
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Юли 11, 2008 10:25 am Мнения: 5 Местоположение: Крумовград
|
благодаря колега! клиента работи в София и ще го пратя ,ако има адрес!  пък може и аз да мина!ако пък ги и маркираш ще е супер!
_________________ мразя думата "майстор"
|
Вто Юли 15, 2008 1:06 am |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Хубаво е да се маркират валовете, а не шайбите.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Вто Юли 15, 2008 2:19 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|