|
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Какво мислите за BLAUPUNKT GTB-1200
Автор |
Съобщение |
engboris
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Юли 25, 2007 7:21 am Мнения: 36 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Какво мислите за BLAUPUNKT GTB-1200
Решил съм да си взена BLAUPUNKT GTB-1200 но незнам дали това е добrо решение за моята
мареа (комби).
Размера на кутиятра е точно като за мен но незнам дали ще свири хубаво (без усилвател)
CD-то ми е 4х50 като задните два канала са ми свободни.
Въпросът ми е това качествен буфер ли е и мога ли да го вържа
директно кам CD-то
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Юни 24, 2008 5:52 pm |
|
 |
Rezko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Дек 21, 2006 5:45 pm Мнения: 156 Местоположение: Пазарджик
|
1Качеството на този буфер е толкова отвратително, колкото не можеш да си представиш
2На стъпалата на цдто ако го вържеш ама абсюлютно нищо няма да направиш - по добре без него!
3Да! трябва да имаш изход за суб буфер но на този изход не се връзва буфера, а усилвателя, който ще захранва буфера!
4. един съвет от мен:
4.1 компонент - http://www.ljclub.net/auto-audio/amps_n ... 60/amp.htm
4.2 компонент - http://www.ljclub.net/speak/speakers-12 ... N/bass.htm
4.3 компонент - http://www.ljclub.net/speak/speakers-12 ... N/bass.htm
и 10 лева за кабели
излиза ти 99 + 65 + 50 + 10 = 224 лева и ти свири идеално
_________________ Fiat Bravo 1.4 SX
|
Вто Юни 24, 2008 6:03 pm |
|
 |
4i4oico
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Юли 02, 2007 8:59 pm Мнения: 8 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
това е по добро а и по изгодно http://www.thunder.bg/product_info.php? ... cts_id=250 и съм го чувал и виждал аи съ върви комплект с кабелите за захранване и сигнал
_________________ BRAVO1.4/12V-читава машина-който не вярва..........ако ще
|
Вто Юни 24, 2008 7:14 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Как ли пък ще ме убедите,че Блаупункт продукт на Бош Германия е по-гадно от Тъндър правен от някакви жълтури.Всякакъв говорител може да се върже директно на ЦД-то,друг е въпроса,че няма да може да се напъне хубаво.А чак пък отвратително да свири тая туба не ми се вярва,и то при положение,че кутията и е изчислена а не някаква самоделка няма как да е лошо качеството (освен ако не сте свикнали на Lanzaar,MTX и компания).Според мене си струва парите,може за мнение да питате Trojaneca той има точно такъв субуфер.
|
Вто Юни 24, 2008 8:45 pm |
|
 |
Светослав Стоянов
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 06, 2007 9:08 pm Мнения: 153 Местоположение: с.Хубавене
|
Блаупункта си е супер,но си вземи усилвател за него може да го вържеш и директно на cdто но не усилваи много да не изгори cdto.На тъндър има само едни хубави говорители с карбонова мембрана имам такива вадят доста мощен бас щом трепери плочата межди етажите на блока като си пусна музика! ЗА BOOM BASS от линка на колегата по нагоре бръмчат като стършел в хралупа. 
_________________ BRAVO 1,616v Ако,можеш помогни, ако не поне не пречи!
|
Вто Юни 24, 2008 9:12 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Едно време си правех такива "музики" субуфера директно на ЦД-то и съм усилвал колкото може и никога не съм имал проблеми,камо ли да изгори нещо.В най-лошия случай започва да криви стъпалото на Цд-то и звука се разваля.
|
Вто Юни 24, 2008 9:26 pm |
|
 |
stormi
|
Никой не може да ме обеди в това, че Boschmann е хубава и качествена марка говорители.За усилватели съм съгласен, защото аз самият съм с такъв!!!Имам доста познати дето са с такава марка говорители и просто много хора ми казват, че имат дефект след време с магнита.
Лично мое мнение...
|
Вто Юни 24, 2008 11:26 pm |
|
 |
4i4oico
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Юли 02, 2007 8:59 pm Мнения: 8 Местоположение: Варна 01 Одесос
|
абе то и БЛАУПУНКТА си е китайски /там е изнесено производството/ и също съм на мнение че свири хубаво..........по скоро заспорих за ценовата страна на нещата.Не се подвеждайте при избора на ВГ според магнита...........че колкото по голям толкова по добре.На марковите говорители магнита е по малък и по качествен от на ментаците.лошото при пасивните басбоксове за кола е избора на място на усилвателя,аз не обичам да се виждат кабели и стъпала разни в багажника.Удобно е да се монтира под задната седалка в колата-нищо не се вижда а и винаги може да се правят корекции при настройките
_________________ BRAVO1.4/12V-читава машина-който не вярва..........ако ще
|
Сря Юни 25, 2008 7:51 am |
|
 |
Lek Lek Lek
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Окт 09, 2007 1:32 pm Мнения: 50 Местоположение: Бургас
|
Така колеги като говорим за китайски работи BLAUPUNKT,Pioneer тея тъндари все в китаи ги правят така някой от колегите горе казе че тъндара свирел по лошо може ли да ми кажеш защо свири по лошо.Аз мого да кажа че тъндари свири по силно имал съм и двата субуфера и ако требва сега да си купувам и да избирам между двата бих избрал тъндъра,а колегата който каза,че бошман не правели добри басове говорители мога да му кажа че спрямо цена качество и добър звук няма по добри от бошман защото за 80,100 лева си купуваш много добър говорител много по добър от BLAUPUNKT,SONY .За този ценови клас няма по добри говорите ли от бошман.Това е мое мнение не се заяждайте.
_________________ Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
|
Сря Юни 25, 2008 1:14 pm |
|
 |
Rezko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Дек 21, 2006 5:45 pm Мнения: 156 Местоположение: Пазарджик
|
Lek Lek Lek написа: Така колеги като говорим за китайски работи BLAUPUNKT,Pioneer тея тъндари все в китаи ги правят така някой от колегите горе казе че тъндара свирел по лошо може ли да ми кажеш защо свири по лошо.Аз мого да кажа че тъндари свири по силно имал съм и двата субуфера и ако требва сега да си купувам и да избирам между двата бих избрал тъндъра,а колегата който каза,че бошман не правели добри басове говорители мога да му кажа че спрямо цена качество и добър звук няма по добри от бошман защото за 80,100 лева си купуваш много добър говорител много по добър от BLAUPUNKT,SONY .За този ценови клас няма по добри говорите ли от бошман.Това е мое мнение не се заяждайте.
ми... той колегата горе долу ви го каза...
Добавям: Който си мисли, че като е добавена една синя точка на една китайска издънка всичко ще почне да свири греши! Blaupunkt отдавна не са това което бяха и в момента се опитват да привлекат доста по неплатежоспособните клиенти, което обаче започва сериозно да им вреди!
ПРОБЛЕМ С МАГНИТА ЛИ - първите бошмени излязоха на пазара някъде 2003 година - от тогава имам 2 и мога да ти кажа че не са мръднали ама грам! Свирят си както в началото и нямам никакъв проблем с тях!
За съжаление вече добра марка и добро качество са доста размити понятия колеги!
_________________ Fiat Bravo 1.4 SX
|
Чет Юни 26, 2008 10:52 am |
|
 |
Lek Lek Lek
Кара Симсонка
|
Ето за бошман аз ще ти пропоръчам ето този http://www.ljclub.net/speak/speakers-12 ... o/bass.htm говоритела струва 90 лева и свири много по добре от Sony xplod от този BLAUPUNKT който ти искаш да купуваш след като си купиш говоритела си купуваш една кутия 40,45 лева и си готов с як бас ако разбира се имаш стапало ако нямаш едно тъндър стапало и си готов,а ако имаш малко повече пари в тунинга продават един як бошмен  10ка етого http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=36&t=93761 взимаш него як усилвател една кутия и си готов с наистина як бас неможеш по нищо да го сръвниш с този BLAUPUNKT(ментак).А и за магнитетите ништо вярно няма имам две 8ци бошман с двоен магнит от около 3 години ни магнит е паднал ни мамбрана е фръкнала.Колега не купувай този BLAUPUNKT вземи нещо друго това го знам от личен опит.
|
Чет Юни 26, 2008 12:36 pm |
|
 |
stormi
|
Lek Lek Lek ти пък верно ли мислиш да сравняваш BOSCHMANN с PIONEER или KICKER,ALPINE,MTX,JL AUDIO etc ???? Вярно че на пазара в Бг се срещат само най-евтините серии на BOSCHMANN , и съм чувал че имат и наистина качествени серии, но BM LABS поне от нещата които чета за тях все още са назад от добре познатите маркив в световна сцена. Искам да вметна че при нас преобладава китайския BOSCHMANN тука в БГ, който няма нищо общо с онзи който се продава зад окена. Абе извратена работа. Амааа...абе всеки има правото да харесва и слуша онова което иска....така чеее...
|
Чет Юни 26, 2008 4:23 pm |
|
 |
Lek Lek Lek
Кара Симсонка
|
Не колега май не си прочел добре казах че в ценовия клас от 80 до 100 лв. няма по добро за басов говорител от бошман.И да ти кажа имам два бошмана от USA донесени от братовчетми и имам същите 2 купени от българия това е преди 3 године и тези от българия и тези от САЩ бяха еднакви и като изработка и като качество и като здравина още си свирят и двата комплекта без грешка.Тези който са сега в българия наистина са внос от китай но са много добри говорители и пак да подчертая че не сръвнявам BOSCHMANN с PIONEER или KICKER,ALPINE,MTX,JL AUDIO а казах,че бошман по просто казано за тези пари няма по хубаво.За мен една от най добрите марки е Hertz,Alpine.Kicker но това вече е друга тема.А за PIONEERнее лоша марка но от както ми изгуряха едни пищялки PIONEER и малко ми падна марката в очите.Не казвам че е лоша марка просто на мен малко не ми харесва.
|
Чет Юни 26, 2008 8:24 pm |
|
 |
stormi
|
Kолега вече се съгласих с теб.Аз за това съм с пищялки на Boschmann и съм доволен за сега.Само дето много лесно едната се отлепи от пластмасовият корпус.Просто калпаво е залепена с лепило, но я побългарих така да се каже  .Иначе аз съм с бас на PIONEER Ts-w 307D4 и до някъде съм доста доволен.Лично мое мнение, а иначе колегата ще го посъветвам ако мисли да взима Blaupunkt-а и ако има начин да го пробва, ако пък ли не на риск.
|
Чет Юни 26, 2008 11:42 pm |
|
 |
Lek Lek Lek
Кара Симсонка
|
Колега басчетата Pioneer са също много добри,но малко твърдо свирят с примерно Hertz.Но пак казвам можеби се повтарям това е мое мнение и не искам да го налагам на никого.И както каза колегата неговия съвет е добър първо да го пробва в магазина и ако му хареса да го взима (в което малко се съмнявам).
|
Пет Юни 27, 2008 11:06 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|