|
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 10 мнения ] |
|
Светеща иконка - "умната дюза".
Автор |
Съобщение |
draganichki
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Ное 28, 2007 2:38 pm Мнения: 22 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 Светеща иконка - "умната дюза".
здравейте колеги, имам пунто 1,2 , когато дам на контакт отдясно си ми светкат иконките эа акумолатора, за маслото и една иконка която представлява като дюза е и едни три чертички наподобяващи впръскване,като се запали колата те си изгасват,но днес ми направи впечетление като ми изгаснаха слет 5-6 минути ми светна въпросната иконка(дюзата ) и си свети постоянно и след 20-30 мин. пак изгасна, дали е някаква грешка в комп. или е по страшно. благодаря за отговорите 
|
Вто Юни 24, 2008 12:27 pm |
|
 |
Rokambol
|
Напиши умна дюза в търсачката и ще ти излязат доста резултати.  При всички положения си за диагностика. Колата има ли газова уредба?
|
Вто Юни 24, 2008 2:54 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
Тук се включвам и аз!  А как са ти оборотите!?!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Вто Юни 24, 2008 3:30 pm |
|
 |
stormi
|
Също така има ли прекъсване някакво и работи ли ти термостата?Питам, защото на мен термостата не ми работеше и в това беше проблема.По-добре на диагностика да я закачат и ще ти кажат с точност какво е.
|
Вто Юни 24, 2008 4:42 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
Ей и по колите вече сложиха Windows, с икони и т.н., а коя версия е?
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Чет Юни 26, 2008 4:47 pm |
|
 |
stormi
|
NikMar написа: Ей и по колите вече сложиха Windows, с икони и т.н., а коя версия е?
Колега не ти е уместно заяждането.Все пак като се каже "лампата за умната дюза" свети лампата.Нали не мислиш, че самата лампа е с форма на това което виждаш ами има изрисувана "иконка" така да се каже за да разбереш какво свети например.Представи си ако буквално приемеме, че това са лампи без "иконки" как ще разбереш кое свети и за какво е?!?!Ако не си разбрал пиши на ЛС за да ти обясня по-подробно!Все пак човека за друго пише и не мисля, че трябва да спамиме темата!!!
|
Чет Юни 26, 2008 5:51 pm |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
И аз като чета тия Икони ме побива смях!!!! По скоро се казва индикатор  Колега Сторми колегата Никмар не мисля че се е заял толкоз!!!!
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Пет Юни 27, 2008 9:34 am |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
stormi написа: NikMar написа: Ей и по колите вече сложиха Windows, с икони и т.н., а коя версия е? Колега не ти е уместно заяждането.Все пак като се каже "лампата за умната дюза" свети лампата.Нали не мислиш, че самата лампа е с форма на това което виждаш ами има изрисувана "иконка" така да се каже за да разбереш какво свети например.Представи си ако буквално приемеме, че това са лампи без "иконки" как ще разбереш кое свети и за какво е?!?!Ако не си разбрал пиши на ЛС за да ти обясня по-подробно!Все пак човека за друго пише и не мисля, че трябва да спамиме темата!!!
А аз мислех че и другите имат чуство за хумор, на тези които нямат се извинявам  .
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Пет Юни 27, 2008 10:32 am |
|
 |
stormi
|
И аз се извинявам също 
|
Пет Юни 27, 2008 4:51 pm |
|
 |