Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:20 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Подмяна на Халоген с Ксенон, въпрос 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Подмяна на Халоген с Ксенон, въпрос
Здравейте пичове! 8)
От няколко дни съм собственик на Фиат Браво и съм много доволен от всичко :D . Изчетох тук подробно темата за ксенона, но не ми стана едно нещо ясно. Пишеше за някаква система. Та въпросът ми е ако сменя лампите, ефект ще има ли? Или трябва да се интегрира въпросната система, за да се усети видимата разлика на снимките? Като по отракани от мен, какво мислите за тези, тях съм си харесал (има и параметри):

Изображение

На какава цена вървят нормално? Тези специално ще излязат около 40 лева.

ПС Извинявам се, че не писах в точни раздел, още не съм ориентиран Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Нед Юни 15, 2008 3:48 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега ако смениш крушките определено ще има разлика в това съм сигурен особенно , ако са хубави крушките , ако пък монтираш и ксенон ще стане като ден . Аз личо поне за сега не бих монтирал ксенон на халогените тъй като много рядко ги пускам само в мъгла каквато всъщност им е функцията . Монтирал съм ксенон на късите и си виждам перфектно . По натам може да сложа на дългите може би . Ако искаш да става ден пред колата си монтирай ксенон .

Нед Юни 15, 2008 7:08 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
arsenov написа:
Колега ако смениш крушките определено ще има разлика в това съм сигурен особенно , ако са хубави крушките , ако пък монтираш и ксенон ще стане като ден . Аз личо поне за сега не бих монтирал ксенон на халогените тъй като много рядко ги пускам само в мъгла каквато всъщност им е функцията . Монтирал съм ксенон на късите и си виждам перфектно . По натам може да сложа на дългите може би . Ако искаш да става ден пред колата си монтирай ксенон .

Нещо съм се объркал... Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Ставаше дума за късите, ако сложа такива лампи ще има ли ефект или трябва цялата ксенонова система да се инсталира. От това, което прочетох от написаното, ще има ефект. Ти си с такива на късите, ако съм разбрал правилно. И понеже съм бос все още в тази сфера, предполагам лампите на късите и на дългите са различни или??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Какви пари струват крушките за късите и тези на снимката стават ли за късите фарове или не? Yellow_Flash_Colorz_PDT_27

Нед Юни 15, 2008 7:31 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST ксенон
и аз преди реших да сменям крушки щото нещо не са много хебави фаровете ми и направо си поръчах Ксенон
сложих си ги и вече няма проблем вижтам си
иначе трябваше да сменя фаровете и нови крушки та да виждам както трябва сега съм само на къси и нищо друго не пускам а пред ме глобиха дори че пускам халогените - с 20 лв се разминах .
ксенон системи има тук саи директно от вън доставка само за 105 лв .
то така и така всичките около 200 лв са китайски.
http://pc-link.biz/catalog/index.php

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Нед Юни 15, 2008 11:09 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: ксенон
kluchar написа:
и аз преди реших да сменям крушки щото нещо не са много хебави фаровете ми и направо си поръчах Ксенон
сложих си ги и вече няма проблем вижтам си
иначе трябваше да сменя фаровете и нови крушки та да виждам както трябва сега съм само на къси и нищо друго не пускам а пред ме глобиха дори че пускам халогените - с 20 лв се разминах .
ксенон системи има тук саи директно от вън доставка само за 105 лв .
то така и така всичките около 200 лв са китайски.
http://pc-link.biz/catalog/index.php

С няколко думи, ако сменя късите светлини с ксенон, ще има това, което искам - да виждам добре, а не да пускам допълнително халогенките, за да виждам какво става. Блгодаря!!! Само трябва да видя какви са лампите, за да знам какво да си поръчам. :)

Нед Юни 15, 2008 11:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега svetkos_ аз съм за ксенона от както съм с него си виждам като хората иначе преди с Мареата си бях като слепец . Но можеш да направиш друго да си изчистиш фаровете от вътре и да видиш как ще светят със същите крушки . Ако не ти харесва не му мисли . Наскоро си говорих с един приятел и ми каза че в тунинг център илиянци има ксенон системи за по 90-100 лв , но баластите били малко по-големички . Утре ще ти щракна малко снимки да видиш при мен как е .

Пон Юни 16, 2008 12:54 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
arsenov написа:
Колега svetkos_ аз съм за ксенона от както съм с него си виждам като хората иначе преди с Мареата си бях като слепец . Но можеш да направиш друго да си изчистиш фаровете от вътре и да видиш как ще светят със същите крушки . Ако не ти харесва не му мисли . Наскоро си говорих с един приятел и ми каза че в тунинг център илиянци има ксенон системи за по 90-100 лв , но баластите били малко по-големички . Утре ще ти щракна малко снимки да видиш при мен как е .

Това и ще направя. :) Иначе за разходка до Илянци и аз си мислех, но да намеря време, че такова нямам...

Пон Юни 16, 2008 11:21 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Това на снимката не е ксенон. Имитация е и единственото което ще спечелиш е неодобрителното присветкане на насрещните, защото ги заслепяваш.

Пон Юни 16, 2008 11:35 am
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
В процес на проучване съм!В момента намерих доста прилична фирма,която с монтажа ми дава ксенона за 139лв.Намира се до ХЕИ Пловдив,кв Смирненски.Ако ви е интересно ще взема повече и по-подробна информация и ще споделя.Иначе лампичките от снимката са си обикновенни оцветени лампички...може и вътре в балончето нещо да за бъзикали ,но невярвам!

Пон Юни 16, 2008 11:37 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]