|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Ел. схема на Пунто МК1 1.7ТД ELX + клима
Автор |
Съобщение |
bogidar
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 10:27 am Мнения: 193 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Ел. схема на Пунто МК1 1.7ТД ELX + клима
Сменях термостата... Направих присадката от Рено 5. От там тръгнаха нещата. Оказа се, че перката на радиатора не включва. Проследявайки нещата се оказа реле, което не затваря веригата. Климатика също не ми включва та се чудя негово реле къде е. Ако някой може да ми посочи ел. схема да разбера, кое къде е ще съм много благодарен. Ако някой знае да ми посочи къде е релето/бушона на климатика. Има ли нещо общо неработенето на климатика с неработенето на перката за охлаждане?
_________________ Fiat Punto 1.7TD
www.esquisse-bg.com
|
Пет Май 30, 2008 3:45 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
Ел.схемата на климатика я има в Аутодата .
Вляво от акумулатора,на калника,има една черна кутия с капак,в нея са релета за управление на климатика,за перката на радиатора и няколко предпазителя.
Връзката между перката и климатика е тази , че при вкл.на климатика тръгва втората/висока скорост, за изкл.се командва от реле за време в кутията.
Сря Юни 04, 2008 9:01 pm |
|
 |
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
Повод за НЕвключване на компресора на климатика, може да е редуцила за налягане на флуида - или не работи или няма налягане 
|
Чет Юни 05, 2008 9:56 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|