Здравейте всички. Имам Пунто 1.9 JTD. Около Нова година се получи следният проблем- при завъртане на волана докрай светна червеното воланче на таблото и той стана тежък. След рестартиране на компа се оправи, но от тогава от време на пак става така. След гасене на колата и палене отново се оправя. И така до вчера. Вече си свети постоянно и рестарт на компютъра ( махане на клемата на акумулатора или буксата на таблото на бушоните) не помага. Интересно е,
че при даване на контакт лампата светва, минава проверката на системите и си загасва, т.е. всичко е нормално. Но като завъртя на стартер светва и волана си е тежък. Попрочетох подобни теми, това, което е там казано го направих, доколкото можах- проверих клеми, връзки и т.н. Тези дни ще проверя с един хубав акумулатор дали пак ще се покаже този проблем, защото моя е за смяна, но чакам есента да купя нов. Освен тези причини, някой сеща ли се за други възможни, ама без повреден електромотор и комп, моля

. Началото на юни ще ходя до Бургас, ако дотогава не съм оправил нещата ще отида до сервиза на Hit-ko, много хубави неща се казват за там и ще направя една компютърна диагностика. От София съм, но със съмнителния професионализъм на работещите в Аутоиталия и Вантотрейд не ми се занимава засега.
Чао.