|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Пускане на ел.моторчета за фарове без такава инсталация?
Автор |
Съобщение |
pi4_s_bravo
|
 Пускане на ел.моторчета за фарове без такава инсталация?
Интересно ми е ако човек си намери моторчета за регулиране на фаровете по височина,без наличие на такава инсталация и съответната врътка на таблото как да стане? Като гледам моторчето има 3 кабела-един черен за маса и 2 други,като предполагам единия е за движение напред,а другия за назад.Въпроса е как да се изпълни цялата работа за да работят моторчетата?
|
Пон Май 19, 2008 6:18 pm |
|
 |
marea-ta
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Яну 13, 2008 10:38 pm Мнения: 35 Местоположение: Ямбол
|
 Re: Пускане на ел.моторчета за фарове без такава инсталация?
pi4_s_bravo написа: Интересно ми е ако човек си намери моторчета за регулиране на фаровете по височина,без наличие на такава инсталация и съответната врътка на таблото как да стане? Като гледам моторчето има 3 кабела-един черен за маса и 2 други,като предполагам единия е за движение напред,а другия за назад.Въпроса е как да се [/b][/i][/u][/url][/list][/list][/code]
_________________ Мареа hlx 1.8 16v 97г.
|
Пон Май 19, 2008 10:00 pm |
|
 |
Rokambol
|
Само с моторчета мисля, че няма да стане. Трябва самите фарове да са с такава опция. Останалото е кабеляци. Лесна работа.
|
Вто Май 20, 2008 6:19 am |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Те са на един принцип фаровете със и без моторчета-само,че в единия случай има механизъм за ръчно регулиране,който е с ябълка отпред и тя влиза в рефлектора а тялото за реглаж се навива в задната част на фара. В случая с моторче-то има ябълка отпред и също цялото моторче се навива в задната част на фара.По мои наблюдения разлика в устройството на самия фар няма,въпроса е дали е джаджа за ръчно регулиране или ел.моторче.Ако приемеме,че съм прав как би могло да се направи всичко за да тръгне управлението на моторчетата?
|
Вто Май 20, 2008 7:31 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|