Дата и час: Чет Май 29, 2025 12:09 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
От къде да прокарам кабел за усилвател? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST От къде да прокарам кабел за усилвател?
От къде да прокарам ш*****я кабел.Всички кабели ми вървят в някви меки ПВЦ връзки,и където влизат в купето, е с някъв гумен оплътнител.Не може ли да се вземи от някъде другаде + ?Помогнете с некви предложенмия?Кой от къде го е прекарал.?Зад педалите имам едно снопче с кабелчета, ама и там има гумено уплътнение?
Помогнете.Моля Ви!!!!!

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

Пет Май 09, 2008 4:14 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
На мен ми го пуснаха под пластмасата на праговете, но не ми се занимаваше и оставих колата при специалисти. 30лв. ми взеха за окабеляването.

Пет Май 09, 2008 4:20 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Най-добре е да се вземе "+" директно от акумулатора през предпазител, защото консумацията на усилвателя си е сериозна.

Пет Май 09, 2008 7:09 pm
UNREAD_POST 
да бе, то тва ми е ясно , но въпроечето ми е от къде да си прекарам кабела през купето?От акомулатора до багажника.
А къде точно ти взеха 30лв, в краен случей да отида и аз там.

Пет Май 09, 2008 9:58 pm
UNREAD_POST 
Значи препоръчвам ти където може да запойваш кабелите!!!На клемата трябва се закрепи здраво и да се сложи гнездото за бушона на не повече от 50см. разстояние от клемата на акумулатора.Аз съм прекарал кабела точно под казанчето за хидравличната течност и излиза точно при педалите на колата.От там със свински опашки и разглабяш пластмасата на праговете.Също така отвърташ колана за да можеш да мушнеш кабела отдолу под пластмасата и така назад.Само внимавай като навърташ болта за колана да не обелиш захранващият кабел или чинчовете!!!Също така е хубаво кабела за заземяването "GRD" да е с еднаква квадратура с кабела от плюса.Аз го вързах за болта за задните колани дето е захванат.Ако имаш запитване как да го свържеш ми пиши и ако мога ще ти помогна.По между другото каква марка ти е ампа?

Пет Май 09, 2008 10:21 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
миналата седмица го пуснах с доста мъки като се има предвид че не ми е първата или втората кола това
та надявам се че имаш всичко необходимо кабели бушон отверка 1 час и малко нерви :D
дигаш капака и разглобяваш пластмасата която е м/у прозореца и предния капак но не я вадиш цялата понеже чистачките пречат на няколко болта е
след това отваряш жабката и сваляш капака отгоре взимаш си захранващия кабел за усилвателя и го вкарваш там където влизат кабелите под капака и го чакаш да излези в жабката при мен стана на 3-тия път понеже има доста кабели но рано или късно 6те излезе след това го издърпваш целия и продължаваш напред (назад) Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 разглобяваш десния праг с 2 болченца е и на щипки полека с тях че аз счушпих едната :-( от жабката излиза т.е. зад жабката излиза и влиза деректно в прага и продължаваш назаде до багажника :wink:
мисля че съм ти бил полезен ако нещо не си разбрал питай пак :wink:

Нед Май 11, 2008 2:22 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ]