Дата и час: Чет Май 22, 2025 1:57 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ] 
Проблем с мигачите 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Проблем с мигачите
Здр. значи проблема ми е когато пуна ми гача и спара на сфетофара мигача почва мига по бавно или напълно сипра докато непусна спирачката.А и също като нтискам спирачката мми сфетва едина лампичка на таблото и немога да си обясня от какво става това ако можете да ми помогнете и да ми кажете как да го управя ще съм ви много благодарен.

Чет Дек 29, 2005 5:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега имаш някаква утечка или липса на масо по стоповете. порови из форума, писано е по проблема.

Чет Дек 29, 2005 5:21 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Проблем с мигачите
niksun написа:
Здр. значи проблема ми е когато пуна ми гача и спара на сфетофара мигача почва мига по бавно или напълно сипра докато непусна спирачката.А и също като нтискам спирачката мми сфетва едина лампичка на таблото и немога да си обясня от какво става това ако можете да ми помогнете и да ми кажете как да го управя ще съм ви много благодарен.

Не съм майстор по токовете, ама това си е замасяване някъде. На мен при спирачка отзат светлините правеха цветомузика, отворих стоповете почистих клемите и проблема бе отстранен. Успех!

Чет Дек 29, 2005 5:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
Свали стоповете и огледай кабелния накрайник. Или е замърсен или контактите са нагорели. Ако помолиш някой да ти натисне спирачката, а ти гледаш отзад ще видиш каква светомузика става.

Съб Дек 31, 2005 1:50 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST Re: Проблем с мигачите
niksun написа:

Аз го имах този проблем на Уно-то и то само когато вали и 2 дни след това докато изсъхне 8)
Бягаше ми маса и всичко светваше както си иска. Варианта е почистване, но следващото губене на маса.
Мислех да слагам силикони или нещо друго, ама влагата си е влага и винаги ще окисли някъде нещо :?

Нед Яну 01, 2006 1:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
на моето Браво пък като дам десен мигач,стрелката индикатор на таблото,ту мига като полудяла,ту цъка много бавно.Знае ли някой какво става?

Съб Фев 04, 2006 12:48 pm
UNREAD_POST 
В твоя случай ми намирисва на тръгнало реле за мигачи. Скоро ще спре да ти работи изобщо...
Сменя се лесно - намира се под долния капак на волана.

p.s. - що не си намалиш малко аватара?

Съб Фев 04, 2006 12:53 pm
UNREAD_POST 
благодаря за отговора,ще го намеря това реле.Аватара го намалих,сори :mrgreen:

Съб Фев 04, 2006 1:14 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
kingsix написа:
на моето Браво пък като дам десен мигач,стрелката индикатор на таблото,ту мига като полудяла,ту цъка много бавно.Знае ли някой какво става?
като се размига бързо слез и провери всички мигачи ли мигат, ако някой не мига му позатегни крушката и аз имах същия проблем

Съб Фев 04, 2006 3:35 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9 мнения ]