|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
неработещ климатик мареа 2.4
Автор |
Съобщение |
me6
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Фев 15, 2008 10:10 pm Мнения: 7 Местоположение: София 17 Витоша
|
 неработещ климатик мареа 2.4
като вкюча климатика няма никакъв ефект отскоро съм с мареа и на знам какво ми предстои като ремонт
|
Пон Апр 28, 2008 12:21 am |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Отиваш в сервиз за автоклиматици-те ще ти проверят системата дали има теч (най-вероятно е така и си останал без фреон) и ако има такъв ще ти го залепят,ще ти я напълнят с фреон и т.н.Ако е спукана тръбичка заедно с лепенето и пълненето с фреон мисля,че горе-долу 120-тина лв ще те оправят.
|
Пон Апр 28, 2008 12:42 pm |
|
 |
me6
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Фев 15, 2008 10:10 pm Мнения: 7 Местоположение: София 17 Витоша
|
pi4_s_bravo написа: Отиваш в сервиз за автоклиматици-те ще ти проверят системата дали има теч (най-вероятно е така и си останал без фреон) и ако има такъв ще ти го залепят,ще ти я напълнят с фреон и т.н.Ако е спукана тръбичка заедно с лепенето и пълненето с фреон мисля,че горе-долу 120-тина лв ще те оправят.
мерси,явно климатика е скъпа екстра.
|
Пон Апр 28, 2008 3:26 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|