Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:51 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Радиото на Брава 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST Радиото на Брава
Имам сериозното намерение да сменя фабричното радио на бравата,но имам опасения че ще стане много грозно. Някой можели да ми даде малко снимки от интериора на някоя брава със сменено радио? Другият ми въпрос е дали си заслужава да се сменя цялото радио или е по-разумно да си взема някой дискмен или мп3-ка.Ще съм благодарен на всички които имат мнение по въпроса.

Нед Апр 13, 2008 7:51 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз ползвам МР3 плеър и касетен адаптер, точно за да не развалям визията на таблото. Въпрос на лично мнение, прекарал съм си кабела на адаптера зад таблото и отпред нищо не стърчи и не се вижда и много ми харесва така.

Нед Апр 13, 2008 7:57 pm
Профил
UNREAD_POST 
Слагаш такава рамка (бленда,капачка ... много имена има).След това резултата е като на другата снимка.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Нед Апр 13, 2008 8:25 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
За да не отварям нова тема ще питам тук, надявам се да има кой да отговори :)

Интересува ме на фабричното радио за Фиат Браво какви са каналите който могат да поддържат, всмисъл имам отпред пищялки и на вратите елипси който са оригиналните, но отзад при багажника са само скарите и искам да сложа, но незнам до колко може да издържи и да не го прецакам...

Също така въпроса е насочен както за радиото с касетка, така и със СД.

Пон Апр 14, 2008 1:58 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Повечето модели са 2 канални,а и да сложиш 4 колони последователно свързани изходната мощност на радиото е толкова малка (2х7вата),че ще стане грозна работа.Най-добре сменяй иначе силна и качествена музика с това радио не става.

Пон Апр 14, 2008 6:01 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST Re: Радиото на Брава
pazuzu написа:
Имам сериозното намерение да сменя фабричното радио на бравата,но имам опасения че ще стане много грозно. Някой можели да ми даде малко снимки от интериора на някоя брава със сменено радио? Другият ми въпрос е дали си заслужава да се сменя цялото радио или е по-разумно да си взема някой дискмен или мп3-ка.Ще съм благодарен на всички които имат мнение по въпроса.

колега аз съм минал на вариант FM transmiter това е устрйство което се пъха в запалката на колата към него си взимаш една флашка която пълниш с mp3 като пъхнеш трансмитера в запалката му нагласяваш някаква честота в мегахерци примерно 88 мегахерца там където няма никакво радио и пускаш касетофона на радио на същата честота и той ти намира честотата на трансмитера и си слушаш мп3 този трансмитер струва около 30-40 лева и го има почти във всеки магазин за такава техника!!

Вто Апр 15, 2008 1:01 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: Радиото на Брава
chamillionaire написа:
pazuzu написа:

колега аз съм минал на вариант FM transmiter това е устрйство което се пъха в запалката на колата към него си взимаш една флашка която пълниш с mp3 като пъхнеш трансмитера в запалката му нагласяваш някаква честота в мегахерци примерно 88 мегахерца там където няма никакво радио и пускаш касетофона на радио на същата честота и той ти намира честотата на трансмитера и си слушаш мп3 този трансмитер струва около 30-40 лева и го има почти във всеки магазин за такава техника!!

А качеството на звука как е? Всмисъл да не е като от касетка или като от радио? Защото попринцип този от който взех колата ми каза да очаквам скоро да ми намери оригинално СД за Фиат Браво и да ги менкаме, но още не се знае дали бачка и кога точно ще стане, та мислех да си сложа някакви колонки и отзад на скарите дето са при багажника и това да е... Но варианта с трансмитера ми хареса стига звука да е добър. Флашки какви чете? Можеш ли да ми кажеш къде мога да го намеря?

Вто Апр 15, 2008 1:44 pm
Профил WWW
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
ми качеството на звука е напълно нормално няма смущения като при радиото всичко си ок можеш да го намериш примерно в office one или в повечето магазини за компютри мисля че също го има!това дали чете всякакви флашки не мога да ти кажа купуваш си една обикновена флашка ей сега даже ги гледах за по 11 лева 1гб мисля че беше в метро и би трябвало всичко да е наред!!успех колега!!и колега искам само да поясня че аз съм решил да пробвам този вариант но и аз още не съм го осъществил но говорих с хора които го ползват и ми казаха че са доволни!!

Вто Апр 15, 2008 5:49 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз ползвам едно усройсво което което е влючено но мястото на СД ченджара ама е с флаш памет много е яко, голямо е колкото цигарена кутия и стои в жабката.

Сря Апр 16, 2008 10:42 pm
Профил
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Днес си монтирах на Бравото нова музика и мисля че стана добре.....
С изключение на декоративния панел, който купих от Авител за 29 лв. , но определено не стой добре, пък и малко отваря от долната страна, което според мен е грозно.....
...но поне вече имам нормално CD ......
Утре ще кача някоя и друга снимка да покажа как е станало.....

Сря Апр 16, 2008 11:16 pm
Профил WWW
BANNED

UNREAD_POST 
dani389 написа:
Аз ползвам едно усройсво което което е влючено но мястото на СД ченджара ама е с флаш памет много е яко, голямо е колкото цигарена кутия и стои в жабката.

Ще кажеш ли какво е това устройство и откъде си го купил и колко струва че аз имам и кабела за чейнджъра даже и се чудех как да му пусна по него аудио сигнал

Нед Апр 20, 2008 11:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
dani389 написа:

Дай подробности, че ми стана интересно.

Нед Апр 20, 2008 11:51 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]