|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Свети ми лампата за инжекциона.
Автор |
Съобщение |
fiat_bravo_16v
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 09, 2007 11:23 am Мнения: 76 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 Свети ми лампата за инжекциона.
Проблема е следния-периодически лампата за инжекциона светва и не гасне.При форсиране не се променят нещата.
Сменил съм ламбда сондата и проблима остава.Колата НЯМА газова и не е имала.Катализатор вече нямям(ако е от значение).От какво е това колеги???Какво да правя?
10x предварително. 
_________________ FIAT BRAVO 97' 1.6 16V
|
Сря Апр 09, 2008 6:50 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Правиш диагностика (10 лв. поне тук в провинцията) и всичко ти става ясно. Някой датчик дава грешка, но точно кой се установява след като колата се закачи на компютър.
Сря Апр 09, 2008 6:55 pm |
|
 |
Rokambol
|
 Re: свети ми лампата за инжекциона
fiat_bravo_16v написа: Проблема е следния-периодически лампата за инжекциона светва и не гасне.При форсиране не се променят нещата. Сменил съм ламбда сондата и проблима остава.Колата НЯМА газова и не е имала.Катализатор вече нямям(ако е от значение).От какво е това колеги???Какво да правя? 10x предварително. 
След като махна катализатора, тръба ли сложи или резонаторно гърне? Ако е тръба - там ти е проблема. Трябва да я смениш с въпросното гърне.
|
Чет Апр 10, 2008 6:42 am |
|
 |
fiat_bravo_16v
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 09, 2007 11:23 am Мнения: 76 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Просто като свалих катализатора избуших вътрешноста до ламарина и пак го качих.Получава се резонатор.
_________________ FIAT BRAVO 97' 1.6 16V
|
Пет Апр 11, 2008 1:57 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|