|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Май 28, 2025 11:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Помогнете!!!При натиснат STOP левия ми мигач откача.
Автор |
Съобщение |
Selskiq
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Апр 08, 2008 8:21 pm Мнения: 27 Местоположение: Сливен
|
 Помогнете!!!При натиснат STOP левия ми мигач откача.
Когато реша да завивам на ляво вече тръпки ме побиват.След като натисна лостчето за мигача за наляво всичко си е тип топ и мигача си свети нормално но след като натисна спирачката започва да мига като полудял и вместо СТОП ми светва габарита и допълнителната светлина.Имам Фиат Браво 1996 1.6 16 вентила.От дясната страна всичко е перфектно ако някой е имал подобен проблем да ми помогне защото е супер дразнещо.Благодаря предварително за помоща.
|
Вто Апр 08, 2008 8:28 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Проблема най- често е в буксата или платката на стопа- там минават едни маси, които дават веригата за цялото ляво или дясно светене- свали буксата на стопа и я огледай за нагар, счупвания и огънати пластинки. Не пречи да я пръснеш с контактен спрей, следващото е ако не се оправи да свалиш платката и пак да я огледаш за окислявания и нагари и прекъсвания. почиства се всичко хубаво с обезмаслител и се поставя буксата да държи здраво и да не мърда сама.
|
Вто Апр 08, 2008 8:34 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Може от влагата тия дни да окъсява някъде,зачисти всичко и пробвай.
|
Вто Апр 08, 2008 8:45 pm |
|
 |
Selskiq
Кара велосипед
|
Утре ще прегледам платката и ще я почистя дано се оправи.След като направя казаното от вас ще ви кажа утре какъв е резултата.Благодаря за суветите 
|
Вто Апр 08, 2008 8:58 pm |
|
 |
harifg
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 30, 2008 5:00 pm Мнения: 267 Местоположение: София, Павлово
|
Почисти и прегледай клемата, при мен проблема беше същия, но се отстрани за броени минути.....
_________________ Фиат Браво 1.8 16V GT, нормална газова уредба - 12/100 ......
|
Чет Апр 10, 2008 7:43 pm |
|
 |
Proofy
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Апр 11, 2008 11:42 am Мнения: 21 Местоположение: Павликени
|
harifg написа: Почисти и прегледай клемата, ..............

|
Пет Апр 11, 2008 12:40 pm |
|
 |
Selskiq
Кара велосипед
|
Погледнах клемата и останових че шопшеро на масата на стопа ми беше се разширило и неможеше да прави добър контакт:)Остраних го за 2 мин. мерси много за съветите 
|
Съб Апр 12, 2008 11:55 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|