|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 6:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Проблем с задна чистачка БРАВО 1.6 98г.
Автор |
Съобщение |
CERRUTI
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 8:55 am Мнения: 9 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
 Проблем с задна чистачка БРАВО 1.6 98г.
Проблема не е в електронниката а в маркуча...или поне до това заключение стигнах след теста с сгъстен въздух.Просто в един момент спра да пръска вода на задното стъкло?!?!?извадих маркуча от казанчето и го пробвах с компресор...отзад при пръскалката въобще не излизаше въздух.....имаче моторчетата си работят! Въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с тоя проблем???И дали някой може да ми даде схема от каде минава маркуча за задната пръскалка през купето...защото в форума срещах схеми за окабеляването на автомобила но ни и на маркуча?!?!?
_________________ FIAT BRAVО 1.6 16V ШОФИРАЙ ЖАДЕН -ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН!!! /народна мъдрост/ Всеки ден в който не съм за риба,за мен е загубен.-Ъ.Хемингуей
|
Нед Яну 03, 2010 8:58 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Проблем с задна чистачка БРАВО 1.6 98г.
Най-вероятно е счупен възвратния клапан, а той се намира зад шумоизолиращата вата непосредствено до сервото на спирачката. Ако пуснеш с вода ще видиш, че там ти мокри.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Яну 04, 2010 10:00 am |
|
 |
CERRUTI
Кара детска количка
Регистриран на: Съб Май 02, 2009 8:55 am Мнения: 9 Местоположение: София 18 Овча Купел
|
Ferrari написа: Най-вероятно е счупен възвратния клапан, а той се намира зад шумоизолиращата вата непосредствено до сервото на спирачката. Ако пуснеш с вода ще видиш, че там ти мокри. A какво представлява този клапан,всмисъл визуално....за да знам как да го разпозная?и лесно достъпен ли е за смяна?
_________________ FIAT BRAVО 1.6 16V ШОФИРАЙ ЖАДЕН -ОСТАВИ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ГЛАДЕН!!! /народна мъдрост/ Всеки ден в който не съм за риба,за мен е загубен.-Ъ.Хемингуей
|
Вто Яну 05, 2010 12:11 am |
|
 |
arsenov
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 11:43 pm Мнения: 156 Местоположение: София 13 Надежда
|
Предния възвратен клапан има формата на Y един вход и 2 изхода, този за отзад предполагам е този от снимката.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Marea Weekend TD100.
|
Сря Яну 06, 2010 12:16 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|