|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 6:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
GliGaronder
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 9:13 pm Мнения: 14 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Фарове Мареа Лупи
Ниакои може ли да ми каже каква цена имат като нови и втора рака на какви пари мога да си ги намерия 
|
Пон Мар 24, 2008 1:30 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 Re: Фарове МАреа Лупи
GliGaronder написа: Ниакои може ли да ми каже каква цена имат като нови и втора рака на какви пари мога да си ги намерия 
Нови се намират на цени около 140лв. Старите са както се спазариш. Аз си купих 2 фара от една изгоряла Мареа по 50лв. на фар.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Мар 24, 2008 2:03 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Някъде ми попада сайт с цени на нови за мареа ментаците са по 110 лв единия,докато Валео са около 400 лв ли беше повече ли...Търси втора употреба Валео.
|
Пон Мар 24, 2008 7:44 pm |
|
 |
Lord Mordor
|
Стига ве, егати цената тъкмо ми трябват две за пунто. Как може толкова пари да искат за една калпава лупа?
Хм сега погледнах на едно място един твърди, че си взел лупите от всичко по 1 лев и ги напаснал, не е ли кофти този вариянт?
|
Пон Мар 24, 2008 11:14 pm |
|
 |
sok1
|
Lord Mordor написа: ... един твърди, че си взел лупите от всичко по 1 лев и ги напаснал,...
Ако чуят за него автомобилните компании, ще го прилапат без време. Такъв талант... 
|
Пон Мар 24, 2008 11:59 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|