|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 6:43 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Проблем с радиото Фиат Темпра
Автор |
Съобщение |
Miro1936
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 8:18 pm Мнения: 2 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
 Проблем с радиото Фиат Темпра
Значи обърках полюсите при поставяне на акомулатора.... от там станаха куп проблеми... е след ремонта всичко си беше ОК но остана един проблем РАДИОТО.... неще да работи няма никакаф контакт.... помислих си че може да е изгорял някои бушон и реших да го сменя но ето и в частност въпроса ми.... след като се наведох под кормилото отдоло има сумати бушони... въпросат ми е ако повредата е в бушона кои бушон трябва да сменя защото има много около 20-тина сичките са обузначени с различни символи но не видях никои с радио.... МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!! НОВАК САМ В ШОФИРАНЕТО!!!
_________________ Fiat Tempra
|
Нед Мар 23, 2008 8:26 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Просто ги свали един по един и ако имаш изгорял го смени.Така или иначе не е хубаво да имаш изгорял бушон 
|
Нед Мар 23, 2008 8:32 pm |
|
 |
georgian
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 20, 2007 10:49 pm Мнения: 340 Местоположение: Горна Оряховица
|
Обикновено този, който захранва запалката е и за радиото. Пробвай. 
Нед Мар 23, 2008 8:59 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
Ако свири и без да си на контакт- тогава взима ток от запалката- и тя работи и без да си вкарал ключовете. 
|
Нед Мар 23, 2008 10:28 pm |
|
 |
Miro1936
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 8:18 pm Мнения: 2 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
и аз също мисля че този за запалката захранва радиото.... но как мога да разбера кои е тои каква е маркировката му /??
_________________ Fiat Tempra
|
Нед Мар 23, 2008 10:32 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Толкова ли е трудно вместо да питаш няколко пъти да извадиш един след друг 20 бушона?Така ще разбереш дали не ти е изгорял и някой друг бушон.Ами ако ти кажат "еди кой си бушон е",а е пипано и не взима ток от него?Провери всичките работа е за 5 мин точно 
|
Нед Мар 23, 2008 10:36 pm |
|
 |
sok1
|
Много често (поне на по-новите) бушона е на самото радио/CD отзад, до буксите .
|
Нед Мар 23, 2008 10:58 pm |
|
 |
Rokambol
|
Вътре в самото радио има един диод, който предпазва останалата му електроника от обратно свързване. При положение, че достига захранване до него (радиото), най-вероятно въпросният диод е прекъснал. Ако е тояга, може и да е спестена въпросната част, тогава пораженията са по-сериозни.
|
Нед Мар 23, 2008 11:43 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|