|
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
СПЕШНО! ЕЛ.МОТОРЧЕ ЗА ЧИСТАЧКИ (MAREA COMBI)
Автор |
Съобщение |
zezi_ok
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Мар 15, 2008 2:33 pm Мнения: 27 Местоположение: Плевен
|
 СПЕШНО! ЕЛ.МОТОРЧЕ ЗА ЧИСТАЧКИ (MAREA COMBI)
Известно време чистачките ми не работеха, предполагах, че е бушонче, но се оказа че е от моторчето на чистачките е заминало. Възможно ли е да се пренавие или да се сложи някое друго от друг модел или трябва точно от марея.
АКО ВСЕ ПАК НЯКОЙ ПРОДАВА ПИШЕТЕ МИ .
|
Сря Мар 19, 2008 7:07 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Щом е електромотор най-вероятно е окъсил някоя намотка.Почти сигурно може да се пренавие-питай някъде,има доста хора занимаващи се с това.А ако все пак решиш да вземеш ново мисля,че се припокриват поне с тези от браво/брава.Просто производителя има изгода да не измисля нови части за всеки модел,а да ползва каквото може от друг,така се пестят пари 
|
Сря Мар 19, 2008 7:37 pm |
|
 |
arsenov
|
Колега отиди в някой магазин или автоморга и потърси питай за цена , пренавиване на ел. мотори видях на раковска между сливница и козлодуй . Ако не ме лъже паметта ако идваш от Сточна гара и завиеш надясно по Раковска след 10-има метра или точно на ъгъла , попитай за цена за пренавиване и за ценита от моргата и си реши .Успех!
|
Сря Мар 19, 2008 11:57 pm |
|
 |
Nero_
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 21, 2007 12:19 pm Мнения: 203 Местоположение: София 16 Студентски
|
Пренавиват ел. мотори точно там където колегата aresenov е посочил. Но моят съвет е първо да погледнеш четките! Моето моторче например беше счупило едната четка. С леко приспособяване го оправих за няколко часа и стотинки!
_________________ Fiat Bravo SX 1.9 TD 100 '99 климатроник
|
Чет Мар 20, 2008 12:36 am |
|
 |
bogdan
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Ное 23, 2005 7:41 pm Мнения: 34 Местоположение: Перник
|
На мене ми смениха моторчето на чистачките с друго в един ел.сервиз на ул.Любляна
|
Чет Мар 20, 2008 1:29 pm |
|
 |
arsenov
|
За колко време и за какви пари става смяната ?
|
Съб Мар 22, 2008 11:53 pm |
|
 |
bogdan
Кара ролкови кънки
|
Доколкото си спомням смяната някъде беше за около половин час,щото на Пунтото се махат чистачките след това пластмасовата кора под тях и се стига до моторчето.Незнам как е при Мареята. Като пари ми взеха около 70лв.
|
Вто Мар 25, 2008 6:43 pm |
|
 |
arsenov
|
Колега bogdan ако беше казал щях да ти го сменя без никакви пари само новото моторче да ми донесеш . Имам опит с нея . А каква е цената на моторчето ?
|
Вто Мар 25, 2008 11:58 pm |
|
 |
bogdan
Кара ролкови кънки
|
Мисля че само моторчето беше 50лв., но да уточня че не ми го сменяваха цялото а само часта която беше изгоряла, май ротора, като изводите на новото се оказа че вместо 2 са 3 или обратно, но майстора явно го е направил както трябва щото оттогава всичко е оки.
|
Чет Мар 27, 2008 7:08 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|