Дата и час: Чет Юли 17, 2025 8:46 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Проблем: Диагностика на Браво 98` 
Автор Съобщение
Аватар

UNREAD_POST Проблем: Диагностика на Браво 98`
Здравейте колеги,

Имам затруднение с диагностицирането на Фиат Браво 98-ма 1.2 16V. Използвам Бош КТС 530 и съответно Еси Троник. В програмата е дадено, че диагностичната букса се намира около левия амортисьор отгоре. Намерих я, не съм сигурен дали е тя. На нея има 3 отвора в които се включват съответно на 1-вия отвор K- линия, 2-рия отвор минус и третия отвор L линия. Само, че проблема е там че кабели влизат в 1-вите 2 отвора. Хубаво направих си експеримент и вързах отворите на K и L линия и наистина стана, хвана си управлението на мотора, само че проблема е там че ми вади грешка, че не е намерен код. Няма и къде да го въведа кода. Очаквам препоръки от ваша страна и предварително ви благодаря.

Сря Мар 12, 2008 8:38 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
На мойта пуснаха отделен минус от акумолатора направо и тръган ама къде и как не му разбирам.Успех.

Чет Мар 13, 2008 5:08 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
На моето Браво буксата е с 2 кабела. Единия е К-линия, а другия е маса.

Чет Мар 13, 2008 7:43 pm
Профил ICQ
Аватар

UNREAD_POST 
Благодаря за мненията колеги, било е грешка в моя компютър, програмата е чувствителна към смяна на датите и бе изгубила серииния си номер. Диагностиката е направена, въпреки че поддържа само блок за управление на двигателя можах да разбера доста неща и да разреша проблема. Тук е мястото да си направя реклама :) . Ако някой има нужда от диагностика да заповяда, работя в Благоевград и региона. Телефона ми е 0878/782699.

Чет Мар 13, 2008 11:21 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST кола
може и да ползваш и ВИЗА -UNISCAN която е за ФИАТ - /и за други коли /
там може да следиш доста параметри
продава се на добра цена

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Пет Мар 14, 2008 1:33 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: кола
kluchar написа:
може и да ползваш и ВИЗА -UNISCAN която е за ФИАТ - /и за други коли /
там може да следиш доста параметри
продава се на добра цена

На каква цена?

Пет Мар 14, 2008 1:35 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
Да, но ми нахвалиха КТС-а и си го купих заради лесната работа и възможността за кракване на програмата. Инак чувам доста добри отзиви за другите уреди които колегата по горе е изброил.

Пет Мар 14, 2008 8:18 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Herodot написа:
Благодаря за мненията колеги, било е грешка в моя компютър, програмата е чувствителна към смяна на датите и бе изгубила серииния си номер. Диагностиката е направена, въпреки че поддържа само блок за управление на двигателя можах да разбера доста неща и да разреша проблема. Тук е мястото да си направя реклама :) . Ако някой има нужда от диагностика да заповяда, работя в Благоевград и региона. Телефона ми е 0878/782699.

Колега, трябва да се видим някой път. Аз ползвам VISA UNISCAN. Да обменим опит :cool:

Пет Мар 14, 2008 9:10 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колега ,що не дадете повече информация,защото последното за диагностика е от 26 декември2007г.И колко ще ми струва едно такова с всичкото и разбира се показно/око да види ,ръка да пипне/

Пет Мар 14, 2008 9:44 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
Rokambol написа:
Herodot написа:

Колега, трябва да се видим някой път. Аз ползвам VISA UNISCAN. Да обменим опит :cool:

Ами кажи къде ти е сервиза, може да обменим опит разбира се, събота и неделя съм свободен.

Пет Мар 14, 2008 10:30 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
parata написа:
колега ,що не дадете повече информация,защото последното за диагностика е от 26 декември2007г.И колко ще ми струва едно такова с всичкото и разбира се показно/око да види ,ръка да пипне/

Моята е направена с некомерсиална цел, затова и всичко е летящо по нея Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 , но върши работа. Ключаря продава готови устройства. Свържи се с него.

Нед Мар 16, 2008 9:57 am
UNREAD_POST 
Herodot написа:
Ами кажи къде ти е сервиза, може да обменим опит разбира се, събота и неделя съм свободен.

Отдавна нямам сервиз (при нужда ползвам техниката в сервиза на един приятел), просто чат-пат помагам на колеги и приятели, но времето ми е голям проблем. :-(

Нед Мар 16, 2008 9:58 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]