|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
янков
Кара детска количка
Регистриран на: Вто Дек 11, 2007 12:44 pm Мнения: 14 Местоположение: Ловеч
|
 Реле мигачи
Колеги тая моята кола не можах да я оправя.сутринта тръгвам да пътувам и ужас нямам мигачи.търсих релето ще дае но като не работи не знам и къде се намира .като поработи малко колата и затопли вкючи няколко пъти, изключваше после пак и се оправи.някой имал ли е такъв случай?имам чувството че от студеното не работи и при затопляне почва да цъка!?къде се намира то и може ли то да е причината?за смяна е сигурно иначе ще ми прави бели?
|
Нед Мар 02, 2008 9:18 am |
|
 |
sok1
|
Мисля, че релето се намира под волана. Като се свали долната кора трябва се вижда.
|
Нед Мар 02, 2008 1:08 pm |
|
 |
Paparac
|
Темата не е за този раздел, отива в Автоелектроника.
|
Нед Мар 02, 2008 2:01 pm |
|
 |
янков
Кара детска количка
|
 ,e.ejf
говорим за фиат браво(значи под волана)как ще позная каво му е,или че е за смяна?само то ли е там?и защо като загрее колата започва и то да работи?
|
Нед Мар 02, 2008 2:55 pm |
|
 |
Ronaldinho
|
точно са ти го обяснили къде се намира
сигурен съм,че можеш да минеш и само с презапояване без да се налага да купуваш ново
|
Нед Мар 02, 2008 3:05 pm |
|
 |
янков
Кара детска количка
|
 реленцето
благодаря!сезона започва!?САМО ФЕРАРИ!!!
|
Нед Мар 02, 2008 3:42 pm |
|
 |
Paparac
|
 Re: реленцето
янков написа: благодаря!сезона започва!?САМО ФЕРАРИ!!!
Mдааа, можеш дори да гласуваш за победител в този сезон в ето тази темичка - viewtopic.php?t=21155 
|
Нед Мар 02, 2008 3:46 pm |
|
 |
nikolas
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Яну 28, 2008 7:36 pm Мнения: 10 Местоположение: София 12 Илинден
|
Релето за мигачите се намира точно под волана.сваляш корите на волана и го виждаш.при мен е синьо на цвят с три крачета.аз имах подобен проблем като твоя и се оказа че релето е здраво а само не контактуваше добре.
|
Нед Мар 09, 2008 3:18 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|