Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:11 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Кар аудио, кой как си е поиграл със стандартното и докъде? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Кар аудио, кой как си е поиграл със стандартното и докъде?
колеги нека в тази тема да видим кои си е поиграл с стандартното аудио и до къде е стигнал.

Вто Фев 26, 2008 8:06 pm
Профил
UNREAD_POST 
И си оставете адреса,че джамбазите да знаят къде да ви намерят колата :P .А сега сериозно-колега,малко ще са хората,които ще си кажат каква музика имат.Просто какви ли не недобросъвестни хора зяпат по форумите и само чакат да видят кой каква музика има в колата си,и сутринта ще осъмне със счупено стъкло и стърчащи кабеляци отвътре.А не е много трудно да се намери кола от форума при положение,че на повечето под аватарите пише от кой квартал са.

Вто Фев 26, 2008 8:27 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
напълно си прав.ьз пуснах темата не с лоши чувства а заради това че ми е интересно да разбера кой какво е сътворил.
извинявам се за темата.
ако модераторите решат да я трият. :cool:

Вто Фев 26, 2008 10:16 pm
Профил
UNREAD_POST 
fiat_bravo_16v написа:
напълно си прав.ьз пуснах темата не с лоши чувства а заради това че ми е интересно да разбера кой какво е сътворил.
извинявам се за темата.
ако модераторите решат да я трият. :cool:

Явно си решил да отваряш "магазин" за караудио техника. :36_2_33:

Сега сериозно. Лично аз не виждам кой знае какво има да крием. CD-тата се крадат от наркоманчета, които едва ли подбират специално колата или марката на CD-то. Карат на ред, само сменят периодично маалата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Фев 26, 2008 10:30 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Еми аз съм с alpine cde-9881r + дистанционно и стоковата музика за браво,искам само да попитам какви са размерите на задните места за тонколони в бравото :)

Вто Фев 26, 2008 11:05 pm
Профил
UNREAD_POST 
sUkI, не измествай темата - има си подходящи раздели за този въпрос. А ако се поразтърсиш, даже и отговора ще намериш. :cool:

По темата: аз съм с Дагоева, т.е. с Daewoo. Избрах го заради черния и семпъл панел, а и заради цената - 100 лв с 2 г. гаранция. С него средната конзола на Мареата ми харесва много повече, отколкото с някое "напъстрено" Сони. :cool:

Вто Фев 26, 2008 11:22 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
....С него средната конзола на Мареата ми харесва много повече, отколкото с някое "напъстрено" Сони. :cool:

То и звукът ти е горе-долу като на "Дагоева"; подсети ме като се видим да ти демонстрирам какво може "напъстреното" Сони :D

Пон Мар 03, 2008 5:18 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
sUkI, не измествай темата - има си подходящи раздели за този въпрос. А ако се поразтърсиш, даже и отговора ще намериш. :cool:

По темата: аз съм с Дагоева, т.е. с Daewoo. Избрах го заради черния и семпъл панел, а и заради цената - 100 лв с 2 г. гаранция. С него средната конзола на Мареата ми харесва много повече, отколкото с някое "напъстрено" Сони. :cool:

И аз съм с едно такова напъстрено Сони Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 оргиналните 4-ти колони + 2 Pioneer елипси на кората в сряда ми пристга усилватела ... по на там мисля да зема и два 12" бг баса ;) и ще сменям предната линия с нещо наистина добро ;)

Изображение

Пон Мар 03, 2008 8:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
sok1 написа:
....С него средната конзола на Мареата ми харесва много повече, отколкото с някое "напъстрено" Сони. :cool:

То и звукът ти е горе-долу като на "Дагоева"; подсети ме като се видим да ти демонстрирам какво може "напъстреното" Сони :D

Пак четох горните си постове и никъде не видях да съм казъл, че "папагалските" Сони-та свирят зле или че "Дагоева" вади някакъв ункален звук. На мен си ми харесва звука му и визията. Какво му трябва още на един мъж, освен една каса бира... Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Пон Мар 03, 2008 10:13 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:

Пак четох горните си постове и никъде не видях да съм казъл, че "папагалските" Сони-та свирят зле или че "Дагоева" вади някакъв ункален звук. На мен си ми харесва звука му и визията. Какво му трябва още на един мъж, освен една каса бира... Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

... и една добра жена :yahoo 4: ...касата от теб, жената(ите) от мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Сря Мар 05, 2008 12:10 am
UNREAD_POST 
Rokambol написа:
sok1 написа:

... и една добра жена :yahoo 4: ...касата от теб, жената(ите) от мен Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Бива... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Сря Мар 05, 2008 12:20 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST ////
Нека и аз си покажа Озвучението :D

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пет Мар 07, 2008 10:43 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
cd-soni cdx-s22-пръчка ама е ефтина
предна линия-куче марка-италянски 2x30 w rms
задна линия-6x9 елипси-LG-2x70 w rms-хубаво свирят

Пон Мар 10, 2008 8:13 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по