Автор |
Съобщение |
fiat_bravo_16v
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 09, 2007 11:23 am Мнения: 76 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
 Кар аудио, кой как си е поиграл със стандартното и докъде?
колеги нека в тази тема да видим кои си е поиграл с стандартното аудио и до къде е стигнал.
_________________ FIAT BRAVO 97' 1.6 16V
|
Вто Фев 26, 2008 8:06 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
И си оставете адреса,че джамбазите да знаят къде да ви намерят колата  .А сега сериозно-колега,малко ще са хората,които ще си кажат каква музика имат.Просто какви ли не недобросъвестни хора зяпат по форумите и само чакат да видят кой каква музика има в колата си,и сутринта ще осъмне със счупено стъкло и стърчащи кабеляци отвътре.А не е много трудно да се намери кола от форума при положение,че на повечето под аватарите пише от кой квартал са.
|
Вто Фев 26, 2008 8:27 pm |
|
 |
fiat_bravo_16v
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 09, 2007 11:23 am Мнения: 76 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
напълно си прав.ьз пуснах темата не с лоши чувства а заради това че ми е интересно да разбера кой какво е сътворил.
извинявам се за темата.
ако модераторите решат да я трият. 
|
Вто Фев 26, 2008 10:16 pm |
|
 |
sok1
|
fiat_bravo_16v написа: напълно си прав.ьз пуснах темата не с лоши чувства а заради това че ми е интересно да разбера кой какво е сътворил. извинявам се за темата. ако модераторите решат да я трият. 
Явно си решил да отваряш "магазин" за караудио техника.
Сега сериозно. Лично аз не виждам кой знае какво има да крием. CD-тата се крадат от наркоманчета, които едва ли подбират специално колата или марката на CD-то. Карат на ред, само сменят периодично маалата. 
|
Вто Фев 26, 2008 10:30 pm |
|
 |
sUkI
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 21, 2008 11:09 pm Мнения: 64 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Еми аз съм с alpine cde-9881r + дистанционно и стоковата музика за браво,искам само да попитам какви са размерите на задните места за тонколони в бравото 
|
Вто Фев 26, 2008 11:05 pm |
|
 |
sok1
|
sUkI, не измествай темата - има си подходящи раздели за този въпрос. А ако се поразтърсиш, даже и отговора ще намериш.
По темата: аз съм с Дагоева, т.е. с Daewoo. Избрах го заради черния и семпъл панел, а и заради цената - 100 лв с 2 г. гаранция. С него средната конзола на Мареата ми харесва много повече, отколкото с някое "напъстрено" Сони. 
|
Вто Фев 26, 2008 11:22 pm |
|
 |
Rokambol
|
sok1 написа: ....С него средната конзола на Мареата ми харесва много повече, отколкото с някое "напъстрено" Сони. 
То и звукът ти е горе-долу като на "Дагоева"; подсети ме като се видим да ти демонстрирам какво може "напъстреното" Сони 
|
Пон Мар 03, 2008 5:18 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
sok1 написа: sUkI, не измествай темата - има си подходящи раздели за този въпрос. А ако се поразтърсиш, даже и отговора ще намериш. По темата: аз съм с Дагоева, т.е. с Daewoo. Избрах го заради черния и семпъл панел, а и заради цената - 100 лв с 2 г. гаранция. С него средната конзола на Мареата ми харесва много повече, отколкото с някое "напъстрено" Сони. 
И аз съм с едно такова напъстрено Сони  оргиналните 4-ти колони + 2 Pioneer елипси на кората в сряда ми пристга усилватела ... по на там мисля да зема и два 12" бг баса ;) и ще сменям предната линия с нещо наистина добро ;)
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Пон Мар 03, 2008 8:54 pm |
|
 |
sok1
|
Rokambol написа: sok1 написа: ....С него средната конзола на Мареата ми харесва много повече, отколкото с някое "напъстрено" Сони.  То и звукът ти е горе-долу като на "Дагоева"; подсети ме като се видим да ти демонстрирам какво може "напъстреното" Сони 
Пак четох горните си постове и никъде не видях да съм казъл, че "папагалските" Сони-та свирят зле или че "Дагоева" вади някакъв ункален звук. На мен си ми харесва звука му и визията. Какво му трябва още на един мъж, освен една каса бира... 
|
Пон Мар 03, 2008 10:13 pm |
|
 |
Rokambol
|
sok1 написа: Пак четох горните си постове и никъде не видях да съм казъл, че "папагалските" Сони-та свирят зле или че "Дагоева" вади някакъв ункален звук. На мен си ми харесва звука му и визията. Какво му трябва още на един мъж, освен една каса бира... 
... и една добра жена  ...касата от теб, жената(ите) от мен 
|
Сря Мар 05, 2008 12:10 am |
|
 |
sok1
|
Rokambol написа: sok1 написа: Пак четох горните си постове и никъде не видях да съм казъл, че "папагалските" Сони-та свирят зле или че "Дагоева" вади някакъв ункален звук. На мен си ми харесва звука му и визията. Какво му трябва още на един мъж, освен една каса бира...  ... и една добра жена  ...касата от теб, жената(ите) от мен 
Бива... 
|
Сря Мар 05, 2008 12:20 pm |
|
 |
ZDRAVIO
Кара кола
Регистриран на: Чет Сеп 20, 2007 2:46 am Мнения: 256 Местоположение: София
|
 ////
Нека и аз си покажа Озвучението 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ REAl CARS - REAL LIFE>>> FIAT BRAVO 1.6/16V DOHC 182A4.000 103H.P.+ / 1997
|
Пет Мар 07, 2008 10:43 am |
|
 |
fiat_bravo_16v
Кара Фиатче 126
|
cd-soni cdx-s22-пръчка ама е ефтина
предна линия-куче марка-италянски 2x30 w rms
задна линия-6x9 елипси-LG-2x70 w rms-хубаво свирят
|
Пон Мар 10, 2008 8:13 pm |
|
|