|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 6:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Резсетва ми се километража, СДто, предполагам и Екуто?!?!?
Автор |
Съобщение |
ФЕРАРИСТ
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 4:40 pm Мнения: 290 Местоположение: Стара Загора, София
|
 Резсетва ми се километража, СДто, предполагам и Екуто?!?!?
Значи от 2 седмици насам забелязвам че често когато колата стои изгасена за повече от 1-2 дена(предполагам само) и километража ми се занулява, днес стана същото, понеже СД започна да върти песните отначало предполагам че и там е същото - единственото което съм правил преди това по колата е монтажа на ксенона - възможно ли е според вас да има някаква връзка????
Мнения?
|
Нед Фев 24, 2008 1:48 pm |
|
 |
androo
Кара детска количка
Регистриран на: Нед Яну 20, 2008 11:27 pm Мнения: 6 Местоположение: София 19 Люлин
|
колега слаб ти е акумулатора и просто се занулява всичко поради липса на напрежение !!!
|
Пет Мар 21, 2008 10:55 pm |
|
 |
Rokambol
|
При положение, че акумулатора и стартера са в ред, проблема ти е точно в ксенона. За съжаление, китайските баласти не са добре екранирани. Решението е да потърсиш друго място за монтаж. Задължително корпуса трябва да е твърдо свързан с маса. Всъщност, системата ти се ресетва в момента на запалване.
|
Пон Мар 24, 2008 12:19 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|