|
 |
 |
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 6:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Atanas1
Кара Симсонка
|
 За какво е тази лампа
Колеги ако може някой да ми каже каква е тази лампа и за какво предупреждава.Днес ми светна след автомивка.Колата ми е Фиат Мареа 1.6 16V лампичката се намира на таблото само под рисунчицата на колата която показва индикация за отворена врата.Интересното е че когато отвора и затвора предна дясна врата лампичката изгасва , също така тя свети само когато съм на фарове.Предварително благодаря.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Фев 21, 2008 12:36 am |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: За какво е тази лампа
Atanas1 написа: Колеги ако може някой да ми каже каква е тази лампа и за какво предупреждава.Днес ми светна след автомивка.Колата ми е Фиат Мареа 1.6 16V лампичката се намира на таблото само под рисунчицата на колата която показва индикация за отворена врата.Интересното е че когато отвора и затвора предна дясна врата лампичката изгасва , също така тя свети само когато съм на фарове.Предварително благодаря.
имаш изгоряла крушка 
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Чет Фев 21, 2008 4:01 pm |
|
 |
Rokambol
|
 Re: За какво е тази лампа
Ancho написа: .... имаш изгоряла крушка 
...габарити, осветление на номера...