|
|
Дата и час: Пет Май 30, 2025 7:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Кутийката за панела на радиото
Автор |
Съобщение |
SCRAPHEAP
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 2:40 pm Мнения: 121 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Кутийката за панела на радиото
Не знам как ще прозвучи този въпрос, но според мен проблемът си е доста дразнещ.
Повечето авторадиа, CD/DVD и прчие свирилки са оборудвани с притовокрадешката система "Падащ панел". За целта производителите дават и чудесна пластмасова кутийка, в която да носите панела извън автомобила.
Къде е проблема? Проблемът е, че тази кутийка винаги е конструирана така, че неминуемо след определен брой отваряния и затваряния се цепи на две от към пантата. И после какво?Ако панелът се разнася без нея, бързо губи вида си, а как да се ремонтира (заздрави) кутийката не ми е известно.
Та някой намерил ли е решение на световния проблем с разпадащите се кутийки за панели?
_________________ Чук, тел, клещи и маматааа!
Пон Фев 18, 2008 3:59 pm |
|
 |
CHILIEV
|
почти съм сигурен че в магазините с големите надписи "КАР АУДИО" отпред може да се намери някаква подобна транспортна кутийка...
на мен лично няколко човека почти ми се изсмяха че си разнасям панела като приключа с употребата на автомобила и казаха че в началото винаги е така ама ще ми "мине"  .. е още не е и все още си го разнасям ...
друг вариант е подобна кутийка от очила с парченце дунапрен за уплътнение (като на оригиналната кутийка) за да не лангърка...
можеш да му барнеш някоя гъзарска лепенка "SONY" отгоре и ще бъде No.:1...
и аз съм се замислял какво ще стане като ми се пречупи "пантичката" ама ще му мисля тогава... засега това са ми идеите 
|
Пон Фев 18, 2008 4:17 pm |
|
 |
SCRAPHEAP
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 2:40 pm Мнения: 121 Местоположение: София 19 Люлин
|
На мен ми беше минало, що се отнася до панела на служебната кола. За една седмица ме надушиха, че го крия в колата, счупиха стъклото, измъкнаха радиото, извадиха панела от скривалището и ме оставиха да се занимавам с Кобра, Армеец и Полицията седмици на ред. Сега си нося и личния и служенбия панел дори ако слизам да се изпикая на магистралата 
Пон Фев 18, 2008 4:25 pm |
|
 |
Rokambol
|
Кутийки за CD панели се продават в магазините за електроника. Просто трябва да мериш с панела, дали ще пасне. На старото CD, панела се сцепи, точно, както го описваш. Направих "панти" от термоустойчиво тиксо (в работата работим с такова, не знам къде се продава), които залепих от външната и вътрешната страна. Ако не забравя, утре ще ти направя и снимки.
|
Пон Фев 18, 2008 6:11 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Китайците са решили и този проблем. На Илиенци има.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Пон Фев 18, 2008 6:17 pm |
|
 |
SCRAPHEAP
Кара Фиатче 126
|
Благодаря на всички! Както разбирам, не съм обречен 
Вто Фев 19, 2008 12:34 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|